Armagedon – agitačný fejtón

Predvolebná kampaň“ progresívcov a im podobným nezačala  tento rok vymenovaním úradníckej vlády.

Začala privatizáciou, ktorá  zbavila voličov sociálnych istôt a urobila z nich vyhladované ľahko manipulovateľné figúrky.

Jedným z jej vrcholov bolo odstavenie Fica (predtým Mečiara) od moci v mene boja proti mafii, korupcii, pochybnej zaslepenej prozápadnej orientácie a progresívny  Blob1Pozri dole mohol preliezť celým štátom.

Kampaň pokračovala kovidovým terorom, pomocou ktorého zredukovala elektorát ľavice a národne orientovanej pravice, ostatných naučila poslušnosti,  preživšie zvyšky sa chystá doraziť túto jeseň.

Prerednuté rady voličov doplňuje migrantmi a sociálnymi sieťami zblbnutou mládežou – toto sa priebežne úspešné realizuje. Mnohým rodičom to vôbec nevadí a starí rodičia sa len bezmocne prizerajú.

Nič nenecháva na náhodu.  Pre istotou prenasleduje, zatvára a diskredituje  tých, čo by boli ako tak schopní zorganizovať odpor a to je len viditeľná časť toho, čoho je schopná pre volebné víťazstvo urobiť.

Rozhodujúca bitka sa odohrá 30. septembra, vtedy máme poslednú možnosť  úspešné volebné ťaženie progresívcov a im podobným zastaviť.

Predtým si ešte pripomeňme, že doteraz  „demokraticky“ zvolení poslanci slúžili na to, aby legitimizovali cudzie záujmy a za odmenu svoje, preto treba veľmi starostlivo vyberať komu dáš svoj hlas.  Po ovocí ich spoznáš!   Že si nepočul o takom, čo by niečo pozitívne pre Slovensko urobil?

Potom daj svoj hlas pre istotu zlodejom, mafiánom a „fašistom“, o ktorých si musel byť  z oficiálnych médií veľmi dobre informovaný, ako progresívcom a im podobným!

 

 

 

Vysvetlivky

 

 

 

 

 

POZNÁMKY
  • 1
    Pozri dole

Pridajte Komentár