Ahaa! – fejtón

Až teraz mi trklo, prečo som po tej úžasnej predvolebnej kampani PS nedospel k presvedčeniu, že ich mám voliť.  Predsa sú to takí milí, neškodní ekoteroristi s altruistickými fašistickými sklonmi, vnučky sa počas ich vlády jedného dňa vrátia zo školy, že chcú byť chlapci (ten lepší prípad), budú ma chcieť ako prestarnutého utratiť, pretože treba konsolidovať výdavky štátu, keď pôjdem do hory na huby, budú  pýtať odo mňa vstupné (jedine, že by som ako protihodnotu sa nechal zožrať medveďom, to by som musel pribrať), možno dostanem aj možnosť narukovať, keď sa minú Ukrajinci a ešte ma čaká množstvo iných benefitov, od výmyslu zdegenerovaného západného sveta.

Je úplne legitímne, keď sa teraz spýtate, čo ma k takémuto poznaniu inšpirovalo?

Nebol to pobyt v kúpeľni, alebo záblesk inšpirácie počas cvičenia jogy, ako to zvyčajné býva, ale v tom inkriminovanom čase som prepásol jedno video:

Presne ako tušíte, nezaregistroval  som ho a nedal som sa zaočkovať, ani Čekan ma nevystrašil tým, že ma dá dole.

Preto v mojom mozgu necirkulujú žiadne umelo vytvorené spyke proteíny  a PS prišlo o jeden možno kľúčový hlas. Škoda.

Bude to globálna katastrofa pre bratislavskú kaviareň, keď sa nedostanú kvôli mne podobným  do parlamentu.

Prečo sa toho obávam? Treba si prečítať články uvedené nižšie v časti Literatúra a prijať nepríjemnú tézu, že pokiaľ spyke proteín má efekt na kognitívne schopnosti myši, môže mať podobný účinok aj na mozog potenciálneho voliča PS. A tiež musíme nechtiac prestať veriť tomu, že ten vytvorený ľudskou rukou je úplne neškodný, aj keď  sa  bude syntetizovať a cirkulovať v nás do konca života.

Tieto varovné predpoklady podrobia skúške parlamentné voľby. Napriek všetkému to aj tak  nevyzerá pre PS ružovo, pretože minimálne polovica zaočkovaných, podľa konšpiračných teórii, dostala placebo.  Tiež sa hovorí  o tom, že množstvo voličov volí srdcom. Keď sme tých „racionálnych voličov“ hore  vybavili nevyspytateľným spyke proteínom v mozgu, stále zostávajú zahalené tajomstvom progresívne volebné preferencie voličov „srdciarov“ s myokarditídou po očkovaní.  Vedci, keď sa zmení politická klíma, určite na to veľmi radi prídu. Dovtedy musíme len veriť, že ovplyvnené kognitívne schopnosti a myokarditída PS posunú do parlamentu.

Boh ochraňuj túto krajinu.

 

Literatúra

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8970073/

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.01.31.478476v3.abstract

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36597886/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9922164/

Spike Protein Implicated in Post-COVID-19 Memory Loss

 

Pridajte Komentár