Vôbec sa tomu nečudujem – poznámka

Ukrajinský veľvyslanec nazve nemeckého kancelára pečeňovou klobásou. Ten namiesto toho, aby ho poslal  kam patrí,  zobe   z ruky jeho šéfa – drogujúceho šialeného egomaniaka. Aby urobil všetko, čo uvidí na očiach tohto miestodržiteľa  Ukrajiny, je ochotný  rozpútať 3. svetovú vojnu.  Keby len on. Celá Európa poslúcha na slovo  šialenca, pretože sa boja jeho  amerického zamestnávateľa.

Naši bezočiví politici nazývajú občanov opicami. Študentík poučuje svojho dekana, a keď sa voči tomu ohradí premiér a nazve študenta zelenáčom, idú ho média zožrať.  Môžme očakávať, že mládenec ako sakrálna obeť spadne pod električku a máme tu majdan. Pápež rozhodne, aby sviatosť manželstva mohli prijať lesbické a homosexuálne páry.  Vrahovia, ktorí zabíjajú „pre nás“ sú humanisti. Ľudia bojujúci za mier sú dezoláti a opice. Inšpektor, ktorý dostane úplatok od Vietnamca 5 kg ryže, ide do väzenia na päť rokov, a preto už nemôže zobrať milióny, aby dostal podmienku podľa poslednej navrhovanej novely trestného zákona. A takto by sme mohli pokračovať ešte zajtra.

Ale výsledky tu máme už dnes. Pred pár hodinami si v Prahe dáky šialenec išiel  zastrieľať  do Filozofickej fakulty. Predpokladám, že pôjde o rusofila, odporcu Green dealu a LGBT ideológie. Keď to náhodou takto nebude, vymyslia si politici niečo iné namiesto toho, aby prijali svoj diel zodpovednosti.  Určite ale všetci budú svorne prelievať krokodílie slzy. Majú zase dôvod pár dní nič nerobiť okrem toho, že nám budú pripomínať ako sa odkláňame od európskych hodnôt.

Od prevratu 1989 sa intenzívne aj u nás podľa západného vzoru pod taktovkou mimovládok pracuje na debilizácii národa.  Covid bol výborným katalyzátorom a lakmusovým papierom tohto procesu. Pár posledných rokov vlády  šialencov zase posledným klincom do rakvy ako tak pre život znesiteľného Slovenska. Dekel však ešte  nie je úplne pribitý. Kladivko v ruke progresivistov ale ešte stále je.  Treba im  ho vytrhnúť za každú cenu z rúk. V opačnom prípade sa vraždiť začne aj u nás a zodpovední budeme tak či onak zase len my.

 

Konšpiračný dodatok

 Samko Hodál chcel vešať odporcov Čaputovej.

V čase covidu chcel Čekan dávať dole tých, čo sa nechcú zaočkovať.

Minister Nagy nazval svojich odporcov opicami (Nedávno izraelský minister obrany označil Palestínčanov za zvieratá v ľudskom tele).

Strelec z Teplárne a strelec na Filozofickej fakulte v Prahe – podobný rukopis.

Pár dní pred Vianocami dávajú v správach detailné informácie z výčinov šialenca v Prahe.

Vo filme Mandžuský kandidát môže byť vysvetlenie.

https://www.csfd.sk/film/135254-mandzusky-kandidat/prehlad/

Diskutér pod článkom v HS provokuje tvrdením, že bielu rasu treba vyhladiť, a že on je zo zlatej miliardy, ktorá prežije

https://www.hlavnespravy.sk/strelba-na-filozofickej-fakulte-v-prahe-hlaseni-su-mrtvi-aj-zraneni/3353166

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pridajte Komentár