Sebapoškodzovanie – fejtón

Sebapoškodzovanie je veľmi ťažká duševná choroba. Lieči sa podľa jej intenzity až zatvorením do blázinca, kde postihnutý prežije čas do vyliečenia vo vypolstrovanej miestnosti a v zvieracej kazajke. V prípade, že niekto škodí firme, ktorú spravuje, hrozí mu, že dostane minimálne podmienečný tresť pre zanedbanie povinností pri správe cudzieho majetku.

Z popudu akéhosi šialenca začali naše politické „elity“ vyznávať flagelantstvo a pod trestom to žiadajú aj od nás. Vyzerá to  tak, ako keby chceli umlčať výčitky svedomia, ktoré sa  prebudili iba nedávno. Dovtedy nikomu z nich vraždenie vo svete nevadilo .

Kvôli rôznym zapredancom, ktorí v mene vyšších hodnôt nás chcú poslať pomocou kolektívneho sebapoškodzovania do doby kamennej, zakázali alternatívne názory a weby, aby im nik nemohol oponovať. Európski politici, až na jednu svetlú výnimku na základe rozkazu vykročili držiac sa za ruky k úplnému zničeniu celej Európy.  Istotne sa im to čo nevidieť podarí, ak sa nestane zázrak.

Divíme sa prečo nie sú zavretí v blázinci, alebo minimálne s monitorovacím náramkom na nohe sa neprechádzajú niekde po pustom ostrove. Možno sú takí rafinovaní, že hrajú divadlo a  tajne sa spoliehajú na Orbána, ktorý toto ich šialenstvo stopne v rámci schvaľovacích procesov EÚ a o pár rokov, keď sa na všetko zabudne, dostane cenu Záchranca Európy.

Je veľmi zaujímavé, že až donedávna na nás skúšali kapitalizmus 19. storočia a teraz odrazu miesto všemocnej ruky trhu, chcú aby rozhodovali etické normy a tzv. „európske hodnoty“. Zrejme si ešte málo nahrabali a prišla tá pravá chvíľa pod dákou emocionálnou zámienkou nás ešte viac ošklbať.  Skôr to ale bude tým, že majú pri sluchách revolver s prstom na spúšti ich netrpezlivého chlebodarcu.

 

Dodatky

6.5.2022 Slovenský rozhlas 12.30 hod. Z prvej ruky  RTVS Z prvej ruky 22.00  hod. Kvôli takým „expertom kamikadze“ ako je M. Hojsík, ktorý z etických dôvodov navrhol okamžité odpojenie od ruských energií, musia byť zakázané alternatívne weby, aby mu nemal kto oponovať

https://www.hlavnespravy.sk/nemecka-ministerka-zahranicnych-veci-nechajme-nasich-ludi-zamrznut/2916398, pridané 3.9.2022

Pridajte Komentár