kyjak

Nenávisť sa vyžaduje – fejtón

Nenávidenie  Rusov patrí v súčasnosti k dobrému bontónu a stalo sa národným športom bohato subvencovaným EÚ. Popritom prejavy nenávisti  voči Slovákom sú iba takým malým nevinným excesom.  Nik zatiaľ verejne nevolá po našom vyvraždení. Robí sa to postupne, potichúčky, sofistikovane.

Urážať slovenskú dušu ale treba, aby príliš vysoko nelietala. Na túto prácu máme doma dostatok janičiarov aj vďaka štedrej podpore z našich daní (Kto všetko to má na svedomí vieme).

Čo sa nám liberálny chrapúň Šoltés nanadával je zbytočné pripomínať. Teraz ale našla riť žihľavu:

NAKA už vyšetruje liberálneho fašistu Arpáda Soltésza za podnecovanie k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti,“ píše maďarský portál. Bývalý šéf Investigatívneho centra Jána Kuciaka (ICJK) Arpád Soltész, progresivistický redaktor spolupracujúci s TV JOJ napísal článok s názvom „Putinovské Maďarsko musíme izolovať, inak bude ďalšia Buča v Rožňave.

Arpád Soltész môže skončiť vo väzení, píše exkluzívne maďarský portál Körkép. A oznamuje, že „NAKA už vyšetruje prípad liberálneho fašistu Arpáda Soltésza“. Trestné oznámenie bolo podané vo veci podozrenia z prečinu podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti podľa §424, ods. 1) Tr. Zákona. V tomto článku mal verejne podnecovať k násiliu a nenávisti voči Maďarom,“ píše Körkép“, ktorý citoval portál  www.infovojna.bz. 

Maďarom byť sa oplatí a nie len Maďarom, nedávno pribudol nový vyvolený  národ.

Na Slovákov nech sa s urážkami „vrhnú zhora zdola, ako vrany na sokola“, nik na ich obranu však NAKU nezavolá, napísal by klasik. Kadejaký kretén nás ale nemôže len tak  vyprovokovať. Sypať si popol na hlavu a sebabičovanie  nás trénujú od malička,  sme v tom svetoví šampióni, preto sme dostatočne imúnni. Pravidelné výročné pripomínanie našich historických pochybení nás udržuje v dobrej kondícií.

Tých pár našincov, čo im toto všetko vadí, nemusia byť rozčarovaní z vlastného národa. Teraz fackuje veľmi úspešne a beztrestne všetkých okolo nás jeden pomerne úspešný, no menej urastený herec, ktorý zrejme trpí  napoleónskym komplexom.

Stačilo ho zopár  riťolezmi nazvať spasiteľom, tým, čo bojuje za celý svet a naše hodnoty, a už to fičí.  Tento novodobý Petronius sa stal pre západný svet arbiter elegantiae –  rozhodca vo veciach vkusu (keby len to, to by sme nejak  prežili). Má nielen také osobné  čaro a prepožičaný vplyv, že môže nadávať každému, kto neskáče ako píska.  Dokonca jeho personál je taký drzý, že nazve nemeckého kancelára pečeňovou klobásou. Nemci sú ním napriek tomu očarení, namiesto toho, aby ho nakopali do zadku, ho bránia tým, že  on je priamy a úprimný chlap.  Čo už. Som len zvedavý, keby našu prvú dámu jeho kolega u nás nazval  jaternicou, ako ju nazývajú niektorí domáci nevychovanci. Epitetá, ktorými ju častujú nevychovaní, ale skalní stúpenci Smeru, radšej neberme do úvahy1Doplnené neskôr, Matovičove podobné výroky sa k jedlu nehodia. Možno by tiež zožal pochvalu. Nie je predsa nad spoločný európsky postoj!

Jeden by si myslel, že k vyššie uvedeným mäsovým výrobkom stačí pridať ešte jedno holohlavé militantné ovarové koleno  a máme tu zabíjačkové hody.  Je to však príliš povrchný pohľad, žiadne lukulské hody sa nebudú konať, skôr sa chystá očistná hladovka v spojení s kryoterapiou a to tiež len preto, aby sme nenahnevali toho spomínaného tragikomika. 

Nešli by ste s dobou, keby ste si mysleli, že za všetky problémy, ktoré máme a ktoré nás čakajú  sú zodpovední tí, ktorí vytvorili  spomínaného herca.  Nie, nie je to tak, zodpovedný bol a bude na večné časy a nikdy inak Vladimír Vladimírovič.

Režiséri našej svetlej budúcnosti si môžu zatiaľ ďalej beztrestne  mädliť ruky a my  tu pod dozorom ovarových hláv odovzdane pokračujme, neviem ešte dokedy, v neplodných hádkach, kto to všetko vlastne začal.

 

 
Zdroj: korkep.sk (1)(2)
Preklad: Facebook Hlavný denník
Zdroje:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-vyplisni-i-prezidenta-ukrajinsky-velvyslanec-v-nemecku-kasle-na-diplomacii-196891

https://www.sueddeutsche.de/politik/krieg-keine-wurst-solidaritaet-mit-scholz-nach-melnyk-aeusserung-dpa.urn-newsml-dpa-com-20090101-220503-99-133392https://en.wikipedia.org/wiki/Andriy_Melnyk_(Ukrainian_military_leader)

https://www.sueddeutsche.de/politik/krieg-keine-wurst-solidaritaet-mit-scholz-nach-melnyk-aeusserung-dpa.urn-newsml-dpa-com-20090101-220503-99-133392

https://slovensko.hnonline.sk/27402499-slusnost-je-mozno-tichsia-a-miernejsia-ale-vobec-nie-slabsia-reaguje-caputova-na-fica-s-blahom

https://sk.culinaryfoodrecipes.com/7921686-homemade-liver-sausage-a-step-by-step-recipe-with-a-photo

https://www.spiegel.de/politik/deutschland/ukraine-krieg-botschafter-andrij-melnyk-nennt-kanzler-olaf-scholz-beleidigte-leberwurst-a-e8ad90fa-2184-47f2-8e4f-cb050457199c

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/ukraine-krieg-melnyk-nennt-scholz-beleidigte-leberwurst-79956584.bild.html

Keď nie menovec, potom príbuzný, ale určite vzor „jeho excelencie“:

https://en.wikipedia.org/wiki/Andriy_Melnyk

11.12.2022 na ČT 24 približne o 23.32 preložili výrok v. Melnika, že kancelár Scholz je pečeňová klobása ako urazená primadona. Tomu sa hovorí eufemizmus

z Telegramu z 30.6.2022  https://t.me/newsfrontsk/10003

😳Táto správa mi zlepšila deň:
Pošahaný veľvyslanec Ukrajiny v Berlíne Meľnik nazval nemeckých mysliteľov „kopou imbecilov“ a navrhol „choďte do pekla so svojimi porazeneckými radami“.
Ide o to, že nemeckí intelektuáli zverejnili v „Die Zeit“ výzvu k orgánom Nemecka a západných krajín, aby prestali poskytovať vojenskú pomoc Ukrajine s cieľom presvedčiť Kyjev, aby vyjednal mier s Moskvou.

POZNÁMKY
  • 1
    Doplnené neskôr, Matovičove podobné výroky sa k jedlu nehodia

Pridajte Komentár