Skoro som odpadol – poznámka

Už aj  Boris Filan precitol? Náhodne som si vypočul  dnes v Pálenici jeho vyznanie týkajúce sa kovidu. Rádio máme pustené v kuchyni a manželka ma zavolala, aby som nasolil králika, počul som len časť.  Zachytil som, že bol 3x zaočkovaný aj tak sa znovu nakazil, jeho 10 priateľom zomrelo na kovid, nakazil aj svojich známych a po očkovaní to už nie je on.Treba si príslušnú partiu vypočuť zo záznamu.

V relácii mal Filan ako hosťa tvár kovidu, nadšeného propagátora „vakcinácie“ MUDr. Celeca. Neviem, či Celec počul čo, Filan predtým hovoril, ale rozhovor s ním začal na inú tému a ďalej som nepočúval. Celecove názory poznám, stačilo mi  Filanove priznanie (Neberte si z môjho prístupu k informáciám príklad, takto pracujú dezoláti).

Uvidíme, či po dnešnom dni Pálenica v rozhlase končí, alebo sa niečo chystá, alebo nám chcú ukázať, že pluralita názorov a sloboda slova napriek misii do Bruselu tu je a bude aspoň do volieb pokračovať. Progresívci, ak vyhrajú, potom ju určite stopnú. Je celkom možné, že rozhlas začína použivať dialektický alebo JING – JANG prístup k vysielaniu.

 

Pridajte Komentár