Odmena za vernosť – fejtón

Spustili registráciu: Vakcíny proti omikronu môžu ale dostať len plne zaočkovaní. Ministerstvo zdravotníctva tvrdí: Vakcíny možno podať len ako posilňujúce dávky. „Je možné ich podať iba osobám, ktoré už absolvovali základné očkovanie pôvodnými vakcínami,“ spresnil rezort. Určené sú pre osoby staršie ako 12 rokov. Očkovanie nimi možno podstúpiť najskôr tri mesiace od posledného očkovania, či prekonania ochorenia COVID-19.

Tvrdenie, že „iba osobám, ktoré absolvovali základné očkovanie“ majú riadne  podložené, už len málokto verí. Kedy to stihli otestovať? Podľa všetkého ide iba o odmenu pre  pravoverných svedkov kovidových. Poslúchať vládu sa oplatí. Zaočkovaným umožnia veľkoryso pichnúť si novú dávku drogy.  Takto lojálny stúpenci očkovania  súčasne môžu demonštrovať oddanosť režimu.  Pritom pán štátny tajomník zarobil na MOM milióny, rovnako podobne sa nabalili rôznymi cenami odmenení štátni vedci – tváre kovidu,  iných, čo sa delili o zisky s farmafirmami nespomínajme, na to nemáme dostatok papiera.

Nie je to zlý nápad, takto si otestovať a udržať vernosť svojich stúpencov. Za starých časov bolo dobrým zvykom podávať guláš, párky, pivo. Teraz je to moderná mňamka po ktorej sa Vám uvoľnia endorfíny ideologickej spolupatričnosti a tiež veľmi rafinovaná, nenápadná príprava na občana novej doby, ako bolo predtým to celé kovidové šialenstvo.

Expremiér nás  vyzval, aby sme zdvihli zadky z gaučov a išli  dnes protestovať proti vláde. Poďme! Rozdávať sa tam majú tiež poukážky na nové gauče pre aktívnych občanov. Budú napojené na elektrinu. V pravú chvíľu dostanete úder, aby ste mohli vybehnúť do ulíc a zosadiť nepohodlnú vládu. Počíta sa aj s tým, že nebude elektrina, preto gauče pre aktívnych občanov budú pre všetky prípady vybavené klincami veľkosti 50. Vzhľadom na momentálny minimálny počet fakírov v našej populácii efekt by mal byť skoro celoplošný. Samozrejme s pokračujúcou krízou fakírov a jogínov bude v našej spoločnosti pribúdať, preto aj toto riešenie má obmedzenú platnosť. No to už budeme mať novú vládu a priamu demokraciu, čo nám staronový premiér Fico určite vybaví.

 

 

 

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!