Konšpirácia nie je klamstvo – fejtón

Politici diskutovali o Ukrajine či Káčerovi. Pčolinský vyzval predstaviteľov Smeru-SD, aby nešírili “sprosté klamstvo”, že sa chystá mobilizácia.

Pčolinský by mal pravdu, keby povedal, že ide o konšpiráciu Smeru. Tým, čo vedia o čo ide, musí byť jasné, že čas medzi konšpiráciou a pravdou sa rapídne skracuje (polčas rozpadu konšpirácie sa skracuje) aj zásluhou bývalej vládnej koalície, ktorej bol Pčolinský predstaviteľom.

Keby sme neboli svedkami ako sa rýchlo dajú novelizovať  zákony a zmeniť ústava1Stačí novelizovať ústavu,  aby naša armáda mohla operovať v zahraničí, novela Zákona č. 570/2005 Z. z., Zákon o brannej povinnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov, sa pripravuje a  tiež verili, že Rusi do leta, alebo najneskôr do jesenného termínu  konania volieb donútia Ukrajinu a jej spojencov rokovať o mieri, mohli by naši bojaschopní muži a ich príbuzní kľudne spávať.

Momentálne jednou upokojujúcou skutočnosťou v tomto smere je, že táto neschopná odvolaná vládna klika nie je v stave zorganizovať mobilizáciu2Očkovanie by sa mohlo považovať, ža určitú prípravu na mobilizáciu a nemá čím vyzbrojiť armádu, jedine, že by sa rozhodla v rámci tohto ich dovolebného budovateľského obdobia popri kriminalizácii opozície poslať našich chlapcov tĺcť Rusov na Ukrajine čapicami.

Druhou je, že dodávky stíhačiek z USA meškajú,  čo je možno zámer, aby  neodleteli podľa slov Nagyho zachraňovať životy spolu s Migmi  na Ukrajinu.

Treťou, väčšina tých, čo absolvovali základnú vojenskú službu má rozum a bojovať s Rusmi by nešla a ten zvyšok progresívnej mládeže by mohol maximálne navigovať drony, ktoré nemáme. Znamená to, že by sa museli aspoň naučiť vyrábať papierové lastovičky, ktoré by poslúžili ako falošné ciele pre ruské rakety.

Je jasné, že Nagy, Heger, Zelenský a generál Macko majú na vec  diametrálne odlišný názor, čo nie je ani sprosté klamstvo ani konšpirácia. Ich názory a činy  sú  výplodom  osôb, ktoré pamätníci, čo boli na vojne, nazývali zelenými mozgami.

Potom nech mi niekto nepovie, že Green deal – celá tá zelená politika neznamená globálnu katastrofu.  Zakázať zelenú vôbec, nebude asi také jednoduché ako nejaké čísla, ktoré popularizovala NAKA a Kotleba.

 

 

 

Dodatok

1/ Stačí novelizovať ústavu,  aby naša armáda mohla operovať v zahraničí, novela Zákona č. 570/2005 Z. z., Zákon o brannej povinnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov, sa pripravuje

2/ Očkovanie by sa mohlo považovať za prípravu na mobilizáciu.

Vyšle Slovensko vojakov na Ukrajinu HEGER PRIZNAL Samozrejme . Advokát Miroslav Kamenský reaguje – YouTube

 

POZNÁMKY
  • 1
    Stačí novelizovať ústavu,  aby naša armáda mohla operovať v zahraničí, novela Zákona č. 570/2005 Z. z., Zákon o brannej povinnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov, sa pripravuje
  • 2
    Očkovanie by sa mohlo považovať, ža určitú prípravu na mobilizáciu

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!