laserové ukazovátko

Keď očkovať, tak očkovať – úprimný fejtón

Vodca, počas svojej exkurzie na ministerstve financií  sa rozhodol, že nie teplo domova, ale očkovanie proti kovidu je teraz v čase hroziacej energetickej krízy  to najdôležitejšie, čo nám všetkým chýba ku šťastiu. Nič lepšie ho ani nemohlo napadnúť.  Nám seniorom preto pošle, ako stimul poukážku na celkom zaujímavú sumu, no musíme sa predtým zaočkovať.  Opichanému sa mi zrejme bude lepšie odolávať  chladu a konečne sa asi zbavím hlúpeho zvyku sušiť ponožky na radiátore.

Všetko čo vymyslí táto vláda, beriem smrteľne vážne. Keď očkovať, tak očkovať. Nemôžem preto dopustiť, aby  mi pichli placebo, čo podľa konšpiračných zdrojov reálne každému  hrozí. Môj vodca nebude spokojný, keby mi namiesto sofistikovanej mRNA vakcíny, pichli fyziologický roztok (9g NaCl v jednom litri  destilovanej vody). To by bola veľmi drahá soľ najmä v časoch, keď čo nevidieť nebude ani, ako sa hovorí, na slanú vodu. Viem si predstaviť, ten poprask, keby som sa spýtal kompetentných, ako mi vedia zaručiť, že mi nepodajú generálovi (Lengiho) ľudia v bielych plášťoch placebo. Musel som si preto vypracovať  vlastnú metódu, aby som vodcovi urobil radosť a tie peniaze, čo mi pošle, nevyšli navnivoč. Je to o to viac nutné v časoch, keď si dvaja spomínaní naši skvelí záchrancovia pred kovidom hádžu polená pod nohy.  Môže to byť tým, že aj pri službe vlasti sa časom začne prejavovať škodlivá  rivalita.

Pri výrobe koloidného striebra používam laserové ukazovátko  na to, aby som videl, či vzniká v destilovanej vode zo strieborných elektród  koloidný roztok striebra. Týmto spôsobom by som mohol zistiť, či v ampulke z ktorej generálom poverený lapiduch naťahuje do striekačky, je fyziologický roztok – placebo, alebo očkovacia látka. V prípade očkovacej látky by sa mal objaviť  Tyndallov jav rozptylom svetla na tzv. lipidových nanočasticiach. Na ampulku s očkovacou látkou treba len v tieni posvietiť ukazovadlom. Efekt by mal byť podobný, ako na obrázku. V prípade, že nepôjde o lapiducha ale sexi markytánku, bude celkom príjemné urobiť tento test niekde v tmavej komore.

Tyndallov jav, v druhej kyvete je koloid.

Koloidný roztok striebra a vodný roztok soli sa nedajú voľným okom rozlíšiť, podobné platí pre placebo a očkovaciu látku, ale keď  presvietime laserom ampulku, vieme spoľahlivo určiť kde je koloid a kde iba vodný roztok.  Zrejme si viete predstaviť aj iné praktické využitie tejto technológie. Možno  na youtube je niekde „konšpiračné“ video, kde sa využíva laserové ukazovátko a Tyndallov jav ako dôkaz, že niektorých nevedomých, po vakcíne túžiacich nešťastníkov očkujú v rámci celonárodnej štúdie placebom. Lenže ja nechcem na takéto niečo poukazovať, ja chcem byť riadne zaočkovaný, preto som siahol po poznatkoch z oblasti koloidnej chémie. Veď aj pani Úprimná vyhlásila, že treba veriť jej vedcom a ich vede.

Určite sa nájdu antivaxeri, ktorí tento jav zneužijú. Keď im budú chcieť pichnúť mňamku, laserovým ukazovátkom posvietia na ampulku, a keď uvidia charakteristický svetielkujúci lúč, čo znamená, že im idú pichnúť vakcínu,  otočia sa na päte a zmiznú. V prípade, že nič neuvidia, ide o fyziologický roztok, ktorý si samozrejme spokojne vychutnajú – dajú si ho pichnúť. Táto metóda bude pre nich podstatne lacnejšia, ako keby museli zaplatiť náhradníka, ako to urobil Anton Špelec, keď mal ísť do basy. No len s tým rozdielom, že Špelec nemohol objektívne vedieť, že náhradník vo väzení zomrie.

Predpokladám, že vodca nechce, aby som po vakcinácii dopadol ako Špelcov náhradník (ten vo väzení zomrel, pripomínam), čím by ušetril moju penziu. Plánujem preto pred očkovaním  trvať na tom, aby ma moja obvodná lekárka riadne vyšetrila na všetky vedľajšie účinky (urobila mi predvakcinačné vyšetrenia), ktoré sú uvedené v príbalovom letáku mojej obľúbenej vakcíny. Jej názov neuvediem, nechcem, aby ma náhodou obvinili z nedovolenej reklamy, alebo nebodaj, že som na výplatnej páske niektorej farmafirmy, ako niektorí členovia slávnej pandemickej komisie. Jediný problém mám s tvrdením prof. Krčméryho, ktorý neuvážene médiach uviedol, že vakcíny môžu mať účinok aj na genealógiu (pochopil som to ako účinok na genetiku), čo sa prejaví až po rokoch1Nevieme, ako sa po piatich rokoch toto očkovanie prejaví na genealógii, 39 min rozhovoru na TA3 22.6.21 v Politike. Aj keď je profesor pre mňa kovidová autorita, nemôžem predsa toľko čakať.  S tou teratotoxicitou, o ktorej sa tiež píše,  sa viem vysporiadať, i keď tu by som chcel mať jasno, napriek tomu, že žiadne ďalšie potomstvo neplánujem, rovnako aj so všetkými ostatnými vedľajšími účinkami, o ktorých sa ešte nevie. Je mi vopred jasné, že všetky choroby, čo na mňa po vakcinácií prídu, budú len a len starobou. Čím iným by nakoniec mali byť.

Musím sa  ale s týmito predvakcinačnými vyšetreniami poponáhľať, pretože Pele s pani Úprimnou niečo kujú a kľudne sa môže stať, že po uchopení moci zorganizujú v „tejto krajine“, kde sa netreba báť zomierať, očkovanie za asistencie polície a armády a im by sa mohlo zdať šibrinkovanie s laserovým ukazovadlom, ako pokus o teroristický antivaxerský akt. Mohol by som skončiť so zlomeninami rúk v kolúznej väzbe. Samozrejme sa musím ešte modliť, aby podobné požiadavky nemali aj ostatní záujemcovia o košér očkovanie, čo by znamenalo totálny kolaps zdravotníctva a odklad očkovania neviem dokedy.

Pôjdem si rýchlo kúpiť ešte jedno laserové ukazovátko vo forme kľúčenky, aby som mohol doplniť výzbroj koronakovboja pre prípad, že sa stane takáto kľúčenka, ako darček, predvianočným hitom.

 

 

 

 

 

 

POZNÁMKY
  • 1
    Nevieme, ako sa po piatich rokoch toto očkovanie prejaví na genealógii, 39 min rozhovoru na TA3 22.6.21 v Politike

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!