agitátor

Programové vyhlásenie vlády sme s hrdosťou splnili! – fejtón

My, ktorí sme sa dostali k moci na základe kreatívneho marketingového využitia sakrálnej vraždy, dôsledným vyťažením vedomého aj podvedomého leboficovizmu, pomstychtivosti a závisti (falšovanie volebných výsledkov bolo pripravené pre všetky prípady, no vzhľadom na to, že horeuvedené technológie zabrali, stačilo ho iba otestovať, aby budúce voľby sa išlo naisto), vám s hrdosťou môžme oznámiť, že dnešným dňom boli  splnené  hlavné úlohy programového vyhlásenia vlády.

Nech vám neprekáža, že ste sa to už dozvedeli z nás oslavujúcich  článkov a slávnostných rečí koaličných politikov.  Treba neustále hrdo opakovať, že dnešným dňom boli  splnené tieto kľúčové body nášho odvážneho programu:

  1. Odľahčilo sa zdravotníctvo o chorých a starých, dôsledným testovaním na kovid za každého počasia a podmienok, zavedením telemedicíny, bezhlavým očkovaním vakcínou, ktorú by za normálnych okolností nedali ani koňovi, odopretím inej liečby okrem takej, o akej sa politicky rozhodlo v záujme iných len nie pacienta (Sľubný program otužovania a očistného hladovania zatiaľ len pripravujeme).
  2. Podarilo sa zruinovať hospodárstvo a zbedačiť národ.
  3. Paralyzovať súdnictvo, políciu a urobiť z nich nástroj svojej zvôle.
  4. Zlikvidovala sa opozícia sofistikovaným formami  kriminalizácie a jej preventívnej izolácie v zariadeniach pre výkon trestu1V prípade dostatku rozpočtových prostriedkov pôjdu za kater všetci naši odporcovia..
  5. Vytvorili sa podmienky a predpolie pre útok na Rusko.
  6. Vychovala sa lojálna liberálna, zaočkovaná, protirusky, antisociálne,  zmýšľajúca a jedinú pravdu vyznávajúca generácia, ktorá zaručí vládam podobného razenia, ako je táto, aby tu boli na večné časy. K čomu významne prispel spojitý prechod od kovidu k vojne. V tomto je naša sila a budúcnosť.

Nepodarí sa nám vymenovať všetko, čo sme pre vás urobili. Tento zoznam našich úspechov si môže doplniť každý sám podľa vlastných skúseností  s tým, ako sme mu jeho život  pokazili. Niet nad osobné skúsenosti!

Sláva našim politikom, sláva tejto (u-kradnutej) krajine.

PS. Stačí už len, aby Ukrajinci porazili Rusov a „máme  to v cajku“.

 

Vysvetlivky

1/ V prípade dostatku rozpočtových prostriedkov, pôjdu za kater všetci naši odporcovia.

2/ Ilustračný obrázok: George Grosz, Der Agitator, z roku 1928.

3/ Zavŕšenie bodu 4. je podmienkou hladkej realizácie Sturm nach Osten, teda bodu 5. programu vlády.

POZNÁMKY
  • 1
    V prípade dostatku rozpočtových prostriedkov pôjdu za kater všetci naši odporcovia.

Pridajte Komentár