anarchista

Veštec? – fejtón

Konšpirujúce, dočasne oficiálne denníky nečítam, ale bol v „našom“ úradnou mocou blokovanom denníku uverejnený odkaz.  Chvíľka nepozornosti stačila na to, aby som  zaregistroval týchto pár riadkov:

„… je po Veľkonočných sviatkoch a na  Slovensku sa opäť dvíha vlna, nesúca penu zlej minulosti. Nadchádza ofenzíva bývalých komunistov, mečiarovcov, slotovcov, ficovcov… a ich fašistického  maškarného sprievodu. Koncom apríla a v máji chystajú mega protesty a vyhrážajú  aj generálnym štrajkom. Nie náhodou sa v tých istých dobách chystá  na Ukrajine krvavá ofenzíva ruských okupantov.Hľa, roky chystané zúčtovanie so Západom a jeho demokraciou sa zdá byť putinovcom aj ficovcom, či kotlebovcom – nadosah!“ 

V zápätí som sa pokúšal  odhadnúť aké drogy, aby dosiahol jasnovidné vytrženie, autor týchto riadkov používa. Napadlo ma, že mohlo ísť o kokaín a mohol mu ho doniesť ako pozornosť jeho šéf z poslednej služobnej cesty v Kyjeve od človeka, ktorý pod vplyvom drog riadi Kolektívny západ.  To bolo 19.4.2022.

Dnes ma smiech prešiel:

NAKA dnes ráno zadržala exministra vnútra Roberta Kaliňáka. Kaliňáka obvinili spolu s expremiérom Robertom Ficom zo založenia a zosnovania zločineckej skupiny. Fica ale nezadržali, pretože na to treba súhlas Národnej rady“.

Spomenul som si na svoj skorší fejtón „S OĽANO na večné časy“ a na inak veľmi humánne praktiky v bývalom Rakúsku-Uhorsku, keď politických odporcov napr. anarchistov, socialistov a iné nebezpečné živly preventívne pozatvárali a potom, ako nebezpečie pominulo,  ich pustili. Používalo sa to pri príležitosti návštevy mocnára, štátnych osláv a podobne.

Aby sme správne pochopili, čo tu vlastne prebieha, treba si doplniť do konca postupnosť: Kotleba – jednou nohou v base, Kaliňak, Fico – v preventívnej base, európske verejné obstarávanie na vraždu Putina, …

Ak tomu pridáme „Ochrannú zmluvu“ s USA a istotu, že sa naši chlapci a dievčatá vo vláde dajú inšpirovať Rakúskom a uzákonia 50-tisícové pokuty za preposielanie linkov s tzv. konšpiračnými informáciami, máme vymaľované a ako hovoria Záhoráci: „Spadla klec“.

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!