Predvídavý Fico? – fejtón

To  bolo svojho času kriku, že SNS presadila nákup F16, ktoré zatiaľ nedorazili. Predstavte si, že by sa namiesto 14 kusov  F16  „rusofilnému“ krídlu v SNS na ministerstve obrany podarilo presadiť nákup  Migov. Určite by ich bolo za rovnakú cenu viac ako 14. Vtedy musel  zasiahnuť v tom čase ešte  jadrový (do jadra zahľadený) Fico, alebo tradične rozhodli výhodnejšie podmienky pre straníckych funkcionárov, ktorí vtedy  ovládali ministerstvo obrany.

Teraz by ich už  Heger s Naďom,  triumfujúc ako náš všetkých dobehli,  sťaby šrot posielali na Ukrajinu prinajmenšom 14 novučičkých Migov za náhradu 700 miliónov. Touto sumou nie sú v tomto prípade ocenené len lietadlá ale komplet celá „táto krajina“, aby bolo jasne!

Možno by Rusi  vtedy viac pritvrdili svoje vyhlásenia, pretože z tých súčasných viacej menej vyplýva, že v dodávkach šrotu na Ukrajinu môžu bez obáv pokračovať.

V okolí Kuchyne a Sliača by výrazne klesli ceny nehnuteľností, štátni zamestnanci a zamestnanci kritickej infraštruktúry by prestali chodiť zo strachu do práce. Prezidentka by z CO krytu vyhlásila vojnový stav a parlamentné voľby by sa nekonali. 

Preto poďakujme Ficovi a Gajdošovi, že boli takí predvídaví.

Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.

 

 

 

 

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!