Šrot pre Ukrajinu – fejtón

Podľa Naďa, maskujúceho sa ekonomickými záujmami „tejto krajiny“  sú Migy  šrotom, ktorý treba darovať Ukrajine, lebo tam bude aspoň zachraňovať životygenerál Macko, tvrdí, že tieto šroty budú za pár týždňov lietať a Fico varuje pred odvetným atómovým úderom Moskvy, keď tento šrot darujeme našim susedom.

Keby neexistovali konšpiračné zdroje, bol by našinec určite zmätený, pretože z tejto zaručene pravdivej ponuky by si nevedel vybrať napriek tomu, že pud sebazáchovy mu velí jednoznačne.

Stačí nedopatrením kliknúť na odkaz v diskusii, už ani neviem pod akým článkom, a otvoria sa vám nové perspektívy využitia našich nešťastných uzemnených Migov:

„Americká agentura Bloomberg totiž uveřejnila [2] informaci, že v Bruselu se ve středu sejdou ministři obrany členských zemí NATO a kromě veřejně deklarovaných bodů programu o pomoci Ukrajině se bude jednat i o tajné části programu, konkrétně o změně doktríny NATO, která má umožnit bojovat vojskům aliance ve více konfliktech současně, a to nejen na základě článku 5 kolektivní smlouvy NATO, ale i mimo tento článek a hlavně mimo území členských států NATO“.

„Táto krajina“ je príliš krátka na to, aby sa dala vyvolať panika stratosférickými meteorologickými balónmi. Vzlietnuť by k nim nemalo čo, a než by k nám doleteli Poliaci alebo Maďari, UFO by už bolo v Rakúsku.  Podpáliť niečo ekvivalentného Reichstagu, je niečo podobné, ako keby si kapry vypustili rybník. Amíci tiež radšej zapálili vlak naložený chemikáliami, než by si vyhodili do vzduchu Kapitol. Je celkom možné, že po tom, čo podobnú stratégiu použili pri Dvojičkách, verejnosť by správne nereagovala. Vedela by, čo robia.

Musíme uznať, že naše uzemnené Migy pomaly lepšie dymia ako Reichstag, vlak a Dvojičky spolu.1Často horia a dymia skládky. Nemôže tu byť tiež dáka súvislosť?

Pozor  na nové vetry, tie sú v akejkoľvek forme pre udržanie požadovanej hustoty dymovej clony nebezpečné!

 

V americkom štáte Ohio sa vykoľajil vlak, viezol chemikáliu vinylchlorid

 

 

 

Literatúra

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/657001-nad-ukoncil-parlamentnu-schodzou-o-migoch-skor-nez-zacala/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/657001-nad-ukoncil-parlamentnu-schodzou-o-migoch-skor-nez-zacala/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

https://www.hlavnespravy.sk/sliac-lietadlo-mig-21-po-roku-a-pol-presunuli-z-parku-opat-na-letisko/3045200

https://archive.is/yUVH3

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/656795-migy-ukrajine-pomozu-najma-pri-utokoch-do-bojov-mozu-byt-nasadene-za-par-tyzdnov/

https://thenewdaily.com.au/news/2023/02/14/chemical-train-derailment-ohio/

nagy fas

https://plus7dni.pluska.sk/domov/mazak-takto-da-vykorculovat-patovej-situacie-pri-poslani-migov-ukrajinu?itm_modul=centrum_topbox&itm_brand=centrum&itm_template=hp&itm_area=plus_7_dni&itm_position=2

https://www.ta3.com/relacia/27518/odletia-nase-migy-na-ukrajinu

POZNÁMKY
  • 1
    Často horia a dymia skládky. Nemôže tu byť tiež dáka súvislosť?

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!