Rádiológ – fejtón

Filantrop, politik, humanista, diplomat, vedec, nositeľ všakovakých domácich a medzinárodných ocenení.  Mýlite sa, nie je to ani náš známy politik, alebo jeden profesor, i keď sú približne  rovnakého vzrastu. Množinu možných kandidátov zúžim pre istotu tak,  že pridám: herec, prezident, neodolateľný idol a vzor všetkých európskych politikov, záchranca civilizácie, ktorá stojí na európskych hodnotách. Keď Putina vyškolila, a aký to je pašák, KGB, potom na tomto  intenzívne pracovala MI-6, CIA pod supervíziou Mosadu. Koľko peňazí sa od jeho detských liet na jeho výchovu minulo, nemusím spomínať. Taká kvalita niečo stojí.  Teraz je už vám dúfam jasné o koho ide a súčasne budete argumentovať, že tento donedávna ešte greenhorn v politike, nie je predsa vedec, a že je vedec, som uviedol len preto, aby som si mohol zo zlomyseľnosti kopnúť do malého, milého profesora.

Už len tým, že pochybujete, že tento nadčlovek niečo úžasné a veľké nie je, čo v tomto prípade znamená, že neveríte, že je súčasne aj renomovaný vedec, dopúšťate sa zločinu.  Poľahčujúcou okolnosťou je, že ste všetky ostatné jeho epitetá ornans (poraďte vhodné slovo, prídomky?) prijali. Môžem vám potom, ako pravoverným vysvetliť, že vedcom – jadrovým fyzikom sa stal nedávno. Pretože je aj humanista a jadrový fyzik to je také suchopárne a po Hirošime u niekoho aj zdiskreditované povolanie, súčasne sa stal  aj rádiológom, čo už je vlastne ľudu bližšia lekárska profesia.   Stal sa ním pred pár dňami a v tejto svojej bohumilej praxi pokračuje za výdatnej podpory médií a niektorých veci znalých politikov.

V tvorivom vytržení, keď si vo svojom laboratóriu čuchol k bližšie nešpecifikovanej látke, ho napadlo, že si na všetkých tých, čo nerešpektujú jeho nápady posvieti.  Samozrejme myslel pritom aj na nás ostatných, veď so spasiteľskými sklonmi sa ani inak nedá.  Svet je plný všelijakých odpadlíkov, treba im vidieť do hláv a žalúdkov. Verte mi, sú ich milióny, ktorí po mostoch do skvelej budúcnosti budú pri pochodovaní len kaziť rytmus. Túto disharmóniu potlačí jeho prevratný Projekt osvietenia, samozrejme podporovaný z renomovaných zahraničných zdrojov.

Inšpiroval ho W. Conrad Röntgen  a nevydarený experiment  v Černobyle v roku 1986, ktorý sa rozhodol zopakovať. Samozrejme, že nemôže si dovoliť byť obvinený z plagiátorstva, na to bol svojimi vychovávateľmi (uvedenými hore) včas upozornený. Pôjde o originálne, nové využitie explózie najväčšej jadrovej elektrárne v Európe. Pozadie celého projektu kvôli utajeniu, našťastie, nepreniklo na verejnosť.1obr.1 Poznáme len jeho prvú iniciačnú etapu. Zatiaľ, žiaľ, špeciálne rakety dodané z USA , ktoré mali cely projekt naštartovať, nie sú dostatočne účinné.   V ostreľovaní  Záporožskej jadrovej elektrárne sa pokračuje, výsledok sa určite časom dostaví. Náš novopečený rádiológ  sa len tak ľahko nevzdá a spolu s ním spolupracovníci z NATO .

 Ak si niekto maloverný myslí, že tento Projekt osvietenia bude súčasná tlač hodnotiť tak, ako nedávno  Černobyľ  pri jednom z jeho výročí:

„Atómová elektráreň V. I. Lenina v Černobyli sa pred 36 rokmi stala dejiskom najhoršej jadrovej havárie v dejinách energetiky. Katastrofy, ktorá naplno odhalila vzťah totalitných režimov k pravde a k občanom.

Černobyľ je toho dôkazom. Hoci radiácia pri havárii vtedy zasiahla celú severnú pologuľu, komunistické vlády zatĺkali, kým mohli: chránili umelý obraz socialistického raja, nie zdravie ľudí. Obyvatelia východného bloku sa o havárii dozvedeli najskôr zo západných demokratických médií, ktoré komunisti rušili a nazývali „štvavými vysielačkami“, veľmi sa mýli!

Nobelove ceny mieru a za medicínu sú v tomto prípade už  vyrazené aj s rádiológovým menom. Sláva zemi, čo ho zrodila!

V prípade, že niečo nové zistím, určite to doplním. Lugolov roztok mám ešte z čias dávno pred kovidom, preto sa nechystám do lekárne pre jódové tabletky.

Obr. 1. Úlomky z iniciačnej rakety

úlomky rakiet
Nepriateľským agentom sa podarilo získať úlomky z rakiet, ktoré mali naštartovať celý Projekt osvietenia. Teraz sa budú snažiť natrieskať na ne azbuku, aby sa mohli chváliť, že bez ich rakiet sa aj v tomto prípade žiaden veľký experiment nedá uskutočniť. Zdroj: Telegram link niekedy pridám.
Pobúrení ruskí veliteľ dal strieľať na svojich vojakov, ktorí namiesto toho aby bojovali, oddychovali v priestoroch jadrovej elektrárne. Informovalo DW v ruskom jazyku.

 

 

 

Dodatky:

Výbuch v Černobyle zasiahol aj Slovensko. Komunisti tajili, vedci merali a občania nič nevedeli

Atómová elektráreň V. I. Lenina v Černobyli sa pred 36 rokmi stala dejiskom najhoršej jadrovej havárie v dejinách energetiky. Katastrofy, ktorá naplno odhalila vzťah totalitných režimov k pravde a k občanom.

Černobyľ je toho dôkazom. Hoci radiácia pri havárii vtedy zasiahla celú severnú pologuľu, komunistické vlády zatĺkali, kým mohli: chránili umelý obraz socialistického raja, nie zdravie ľudí. Obyvatelia východného bloku sa o havárii dozvedeli najskôr zo západných demokratických médií, ktoré komunisti rušili a nazývali „štvavými vysielačkami“.

https://www.tyzden.sk/spolocnost/72840/vybuch-v-cernobyle-zasiahol-aj-slovensko-komunisti-tajili-vedci-merali-a-obcania-nic-nevedeli/

26. apríla 1986 nastal moment, aký nemá v histórii jadrovej energetiky obdoby. Havária v Černobyle sa postarala o kontamináciu značnej časti východnej oblasti Európy a o následnú evakuáciu či presídlenie viac ako 200 000 ľudí. 

https://ekonomika.pravda.sk/energetika/clanok/619054-zautocit-na-jadrovu-elektraren-je-zverstvo-nikdy-v-historii-sa-to-este-nestalo-putin-si-pripisuje-dalsie-prvenstvo-jadrovy-odbor/

Zaútočiť na jadrovú elektráreň je zverstvo. Jadrový odborník hovorí, čo sa stalo

Ruská armáda vyľakala celý svet. Pri ostreľovaní v piatok skoro ráno zasiahla aj budovu patriacu do komplexu jadrovej elektrárne Záporožská na juhovýchode Ukrajiny.

„Ruskí vojaci strieľajú na jadrovú elektráreň na Ukrajine. Strieľajú na jadrové bloky, horí. Tanky sú spojené termovíziou, teda vedia kam strieľať. Obraciam sa na všetkých, ktorí poznajú slovo Černobyľ. Rusko to opakuje, ale dôsledky budú šesťkrát väčšie. Európania, zobuďte sa prosím, povedzte to svojim politikom. Záporožská jadrová elektráreň,“ takto ráno reagoval prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj.

https://www.hlavnespravy.sk/hrozi-kvoli-zaporozskej-jadrovej-elektrarni-katastrofa-mala-by-taka-katastrofa-dopad-aj-na-europu-byvaly-pracovnik-cernobylu-vysvetluje/2900770

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/636849-guterres-vyzval-na-vytvorenie-demilitarizovanej-zony-pri-zaporozskej-jadrovej-elektrarni/

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/637019-online-kyjev-pojde-po-krku-rusom-ktori-ostreluju-jadrovu-elektraren/

 

POZNÁMKY
  • 1
    obr.1

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!