Záhadná žena – fejtón

„Slovenku obvinili z terorizmu. Policajti si po ňu šli do Iraku .Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry v pondelok zadržal osobu, ktorú dopravil na Slovensko z Iraku vládny špeciál. Obvinená je pre trestné činy ohrozenia mravnej výchovy mládeže, založenia, zosnovania a podporovania teroristickej skupiny a tiež pre trestný čin vojnového bezprávia. Prezídium Policajného zboru o tom informovalo na sociálnej sieti“.

Zatiaľ iba toľko sme sa dozvedeli z portálu, ktorý občas zverejní aj pravdu.  Môžme preto smelo konšpirovať.

Keby bol minister vnútra Kalinák, išlo by o únos. V prípade, že by ju transportovali do Ruska skôr, ako by sa začali prejavovať účinky plutónia, išlo by o disidentku, ktorá pracovala v Iraku v utajení.

Vzhľadom na dva zásadné body „programového vyhlásenia“ Hegerovej poverenej vlády pozatvárať opozíciu a poraziť Rusko, identikit neznámej nám pomôžu dokresliť profily Fica a Putina.   Oboch ich politickí oponenti obviňujú okrem všetkého zla na Slovensku a vo svete z toho, že sú to obyčajní alfa samci.

Ak uvážime, že moc je i silné afrodiziakum, potom je veľmi pravdepodobné, že pôjde o dvojitú milenku oboch menovaných, ktorú treba v domácich podmienkach vyťažiť.

Nové poznatky postupne, ako budú prichádzať z našich nezávislých zdrojov, postupne doplníme.

 

 

 

 

 

Pridajte Komentár