Vodca pokračuje v psychoterore – fejtón

Včera na tlačovke po výročnom sneme  OĽANO (17.11.2021) vodca prekročil všetky medze, keď sa vyhrážal účastníkom protivládnych demonštrácii tým, že: „Tí starí ľudia, čo dnes na tých námestiach boli bez rúšok, na 100% budú mať desiatky z nich  v horizonte mesiaca kríž na svojom  cintoríne…“  Tento náš novodobý Hérostratos je schopný urobiť všetko preto, aby sa jeho vyhrážky vyplnili. Preto všetci, čo sa ich to dotýka, by sa mali mať na pozore. Vlastne nič nové nemusí na starých ľudí vymyslieť, stačí pokračovať v úspešne započatej práci metódami, ktoré sa osvedčili v prvej vlne  a  z okna kancelárie ministerstva financií sa prizerať na tú sľubne sa rozvíjajúcu  dystópiu, ktorej je hlavných architektom a ideológom.

Márne som dnes hľadal  reakciu opozičných lídrov, ktorí boli obvinení priam z genocídy,  na tieto jeho slová, ktoré naplnili, podľa môjho názoru, skutkovú podstatu trestného činu šírenia poplašnej správy. Asi som zle hľadal.  Nikde nič.

Keď ide do basy niekto, kto zavolá, že v nákupnom centre je bomba a bombu tam zabudol doručiť, potom v  tomto prípade, by mala nasledovať vyššie uvedená odmena spolu s ochrannou liečbou.  Predpokladám, že na prokuratúre má aspoň niekto zapnutý služobný televízor a sleduje, čo sa v gubernii deje a pani Vnímavá sa v úradnej lehote korektne vyjadrí.  Prokuratúra by mala byť v tomto prípade mimoriadne aktívna, aby obhájila svoje nedávne tvrdenie, že kovid nie je infekčnou chorobou, alebo sa  o infekčnosti kovidu rozhoduje politicky? Tiež by mala zistiť, aký jednotlivci, alebo organizovaná skupina klamlivo informuje, vydiera, podpláca politikov, štátnych vedcov, novinárov, lekárov, pretože tvrdenia podobného charakteru, ako mal vodca, nemôžu byť predsa iba z ich hláv.

Inkriminované slová si môžte, ak máte na to žalúdok, vypočuť od približne 16 minúty tu:

https://www.ta3.com/clanok/218519/tb-i-matovica-a-e-hegera-o-vysledkoch-snemu-hnutia-olano

Vodcové slová na tlačovke nemusia byť nakoniec, ako zvyčajne, myslené úprimne, keď si uvedomíme, že pozvanie pápeža malo za cieľ zdecimovať rady kresťanov na Slovensku,  ako tvrdia konšpirátori. Potom takáto likvidácia sympatizantov opozície z radov seniorov pomocou kovidu, priamo po mítingoch, by len urýchlila vytvorenie priaznivých podmienok pre náhradu pôvodného etnika lojálnym,  v  súlade s Kalergiho plánom.  Nie je to tak dávno, čo sa „progresívne“ politické sily tešili na časy,  keď vymrú babky demokratky. Momentálny vládcovia používajú sofistikovanejšie metódy.  Primitívne etnické čistky s použitím samopalov a jám s nehaseným vápnom sa posunuli na novú úroveň dokonca s puncom dobrovoľnosti, stačí  iba pravidelné strašenie v spriatelených médiách.

 

Dodatok z 15.05.2023

Z diskusie v H.S

  • Americké svine a ich špinavosti:
  • Čína obviňuje USA z vývoja biologických zbraní proti špecifickým rasám
    14.05.2023 17:55

    Hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Wang Wenbin obvinil Spojené štáty z vývoja biologických zbraní proti špecifickým rasám.

    V komentári k vyhláseniu amerického ministra zahraničných vecí Antonyho Blinkena o „znepokojení USA“ z údajného masívneho zberu DNA od tibetského obyvateľstva čínskymi úradmi Wang Wenbin uviedol, že „účelom takýchto slov je senzácia“.

    Podľa čínskeho predstaviteľa samotné Spojené štáty vykonávajú masívny zber a používanie genomických informácií a Pentagon vypracoval výskumné plány na porazenie svojich protivníkov „geneticky modifikovanými zbraňami“.

    Podľa Wanga Wenbina „hovoríme o genomických údajoch Číňanov, európskych Árijcov a Blízkovýchodných Arabov, ktoré zhromažďuje americká armáda“ na neznáme účely

    https://sk.news-front.info/2023/05/14/cina-obvinuje-usa-z-vyvoja-biologickych-zbrani-proti-specifickym-rasam/

 

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!