Rubikova kocka na testovanie politikov

Chystá sa nové testovanie – fejtón

Na Rádii Slovensko som dnes o 13.00 započul, že Americký Úrad pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) schválil liek s názvom Aduhelm, ktorý podľa výrobcu spomaľuje priebeh Alzheimerovej choroby a mal by to byť vôbec prvý liek na túto chorobu.

FDA liek Aduhelm schválil aj napriek názoru výboru externých odborníkov FDA, ktorý sa vlani v novembri vyslovil proti schváleniu jeho účinnej látky aducanumab. Klinické štúdie podľa výbor nepresvedčili  o účinnosti tejto látky pri spomaľovaní priebehu Alzheimerovej choroby.

Môj konšpiračný duch zavetril, že by to mohlo byť niečo podobné, ako v prípade vakcín na kovid, keď EMA expresne schválila niečo, čo nemalo ukončené klinické testy. Ideálne by bolo, keby bol za tým minimálne Pfizer. Podarilo sa mi zistiť, že tento preparát vyvinula americká spoločnosť Biogen v spolupráci s japonskou farmaceutickou spoločnosťou Eisai Co. Bol som trocha sklamaný, ale aj tak musel byť za tým Soroš, alebo aspoň Gates.

Určite časom niekto tieto väzby odhalí. Keď som našiel údaj, že ročná liečba bude stáť okolo 25 000 €, môj konšpiračný duch sa upokojil. Teraz stačí len vyhlásiť pandémiu.

Veľmi som zvedavý, aké už majú pripravené testy. Povráva sa, že výrobca sa dohodol tentoraz s maďarským vynálezcom Rubikovej kocky. Našim dodávateľom asi klapnú zuby naprázdno, jedine, že by sa im podarilo sťažiť test súčasným špáraním v nose a polievaním hlavy vodou z krhly, aby sa simulovali podmienky, ktoré dôverne poznáme. Toto by mohlo niektorým jedincom pomôcť pri aktivizovaní ich intelektuálneho potenciálu, čo budú pri testoch potrebovať.

O vedľajších účinkoch lieku sa už všeličo píše, radšej nebudem strašiť. Doma máme ešte aj zjednodušenú Rubikovu kocku. Hneď začnem trénovať ako dopíšem, aby som testom prešiel a nemusel sa podrobiť kúre s bohvie akým koncom.

Slovenskí intelektuáli sa pripravujú

Dobre informované zdroje rozširujú, že predmetom tajných rokovaní  v SIS  bola aj príprava  nákupu týchto kociek pre parlament a vládu. Ministerstvo vnútra má mať tréningové sústredenie na Tureckom vrchu už v predstihu v týchto dňoch a vláda s parlamentom na trénovanie využije letné prázdniny.  Dôvodom je, že veľmi vplyvná NGO, ktorá doteraz tvrdí, že títo prominenti sa dali zaočkovať proti kovidu fyziologickým roztokom soli, už teraz pripravuje ich verejné testovanie za účasti medzinárodných pozorovateľov. Iná NGO, v ktorej pozadí je známy profesor, plánuje pre všetky prípady import inžinierov z Afriky, čo zaplnia očakávané medzery v radoch politikov.

Informáciu priebežne doplňujem a s kockou trénujem.

 

 

 

 

Pridajte Komentár