Symbolické gesto Odóra – fejtón

Poverený predseda vlády Odór si zabudol občiansky preukaz a z volebnej miestnosti sa musel vrátiť. Cynicky zavtipkoval, že to bolo všetko dohodnuté.

Nepamätám, že by si dáky politik za takýchto okolností zabudol občiansky preukaz. Je to ešte horšia nevedomosť ako kandidátky na poslankyňu za Progresívne Slovensko (PS), ktorá nevedela, kto bol prvý československý prezident a chce riadiť tento štát na základe jej pocitov.

Takýto expert vybraný prezidentkou tu vládol a bude nám ešte nejaký čas. Možno v prípade nejednoznačného víťazstva PS aj do nových parlamentných volieb.

V prípade Odóra bolo vtipkovanie len kamufláž.

Išlo o komplexné posolstvo:

Zbytočne sa sem trepete (do volebných miestností), aj tak o vás rozhodli tí, čo slovenskú občianku nemajú a všetko slovenské je im odporné (to neznamená, že ho nevydrancujú)!

Pre všetky prípady máme v zálohe voličov, ktorí nepotrebujú občiansky: korešpondenčné lístky a umelú inteligenciu značky ESET.

Po prevzatí moci PS slovenské občianske preukazy nebude treba, budete radi, že vám pridelia čipy a kovidové pasy, ak si ich zaslúžite!

atď.

Progresívny odór – fejtón

Pridajte Komentár