Človek obojživelník – fejtón

Priatelia dosť bolo dohadov, je to jasné, kto poškodil Severné prúdy.

Že sa prezident Biden vyhrážal  kancelárovi Scholzovi počas návštevy USA vo februári tohto roku tým, že zastaví Severný prúd 2 a on sa tváril, ako keby si dával kyslé uhorky po opici a nepovedal na tieto vyhrážky  ani slovo, že bývalí minister zahraničia Poľskej republiky Sikorski priamo poďakoval USA za tento teroristický čin a jeden mne neznámy v diskusii pod článkom v Pravde povedal:  „Kto dal zabiť Kuciaka, ten poškodil NS“?

Toto všetko bolo len na odpútanie pozornosti!

Naše vládne média to hneď na druhý deň začali nesmelo naznačovať. Napr. Pravda:“Ponorka alebo potápači? Vinník sabotáže sa hľadá – množstvo argumentov smeruje k Rusom“  Novinárka profesionálna hrdosť, aby nepustili do éteru neoverenú správu, im nedovolila, aby priamo označili vinníka.

Mne nič také nehrozí.

Stačilo, aby som si spomenul na film z detských čias  Človek obojživelník sovietskej produkcie  a bolo mi hneď jasné, kto to spískal. Preto som ani nezvolal „heuréka“, keď mi Telegram kanál prihral fotografiu zo seriózneho zdroja:

 

 

Tí Rusi sú len zvláštne povahy, sami sa ostreľujú raketami v atómovej elektrárni, ich prezident osobne zlikviduje Severný prúd, ktorý stál miliardy a podobné sumy mohol priniesť do štátneho rozpočtu.

Alebo ide o dáku novú epidémiu sebapoškodzovania vyvolanú vírusom sankcií? Dáky Covid 3, ktorý sa z Európy presunul do Ruska? Musíme si ešte chvíľu počkať na vysvetlenie. Remišová sa určite s konečnou platnosťou vyjadrí.

 

Použitá literatúra a dodatky

https://ekonomika.pravda.sk/energetika/clanok/641773-cesky-ekonom-o-sabotazi-na-plynovody-nord-stream-kto-ho-poskodil-usa-ci-rusko/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box-najcitanejsie&utm_campaign=shp_rightbox

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/641915-po-utokoch-na-plynovod-nord-stream-chyba-dymiaca-zbran/

https://www.aa.com.tr/en/economy/former-polish-foreign-minister-thanks-us-for-damaging-nord-stream-pipeline/2696530

https://www.databazeknih.cz/dalsi-vydani/clovek-obojzivelnik-74727?lang=cz

Biden Nord streem

——– Preposlaná správa — Forwarded Message ——–

Nečítal môj fejtón a ja jeho tweet, zvláštne?

😳Europoslanec Thierry Mariani píše: „Rusko je fakt zvláštna krajina. Ich armáda sa bombarduje, keď sa zmocní jadrovej elektrárne. A sama si zničí vlastný plynovod, namiesto toho, aby len zavrela kohútik, ako to už niekoľkokrát urobila. Zvláštne, no nie?“

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!