Lstivá Zuzana – fejtón

V sociálnych sieťach sa včera objavilo video, ktoré sa začalo šíriť ako covidová epidémia. Sprevádzajú ho uštipačné  komentáre, najčastejšie sa však objavuje podľa Hlavných správ s komentárom Ľuboša Blahu (Smer SSD).

Blaha píše: “Čaputovej trapas roka! Priatelia, priznám sa, keď som toto video videl, hovorím si – to musí byť hoax. A tak som si špeciálne kukol tlačovku Zuzany Čaputovej a Volodymyra Zelenského na TA3 a skoro som spadol zo stoličky – Čaputová reálne odpovedala na Zelenského otázku, ako sa volá vodná elektráreň na Slovensku, že – Vojany. Aj deti na základnej škole vedia, že Vojany sú tepelná elektráreň. A asi každý pozná vodné dielo Gabčíkovo, čiže poradiť Zelenskému názov nejakej vodnej elektrárne by zvládol aj podgurážený štamgast z ktorejkoľvek staničnej putiky. Ale Zuzana Čaputová nie. Ona mu odpovie – Vojany“, ale ako väčšina kritikov našej Zuzky nepochopil.

Ešte, že na Slovenku máme jasnozrivejšie mozgy:

Predstavte si, že Zuzka prezradí Vodné dielo Gabčíkovo a Blaha ako budúci minister obrany stopne ďalšie dodávky zbraní na Ukrajinu. Rozzúrený Alzák, nebude len dupať nožičkou, ale pošle rakety rovno na Gabčíkovo, ktoré stihne smutný osud Kachovskej priehrady.

Vojany sú beztak neekologické a bude ich treba odstaviť a zbúrať. V  jame po explózii vznikne priestor pre novú skládku a druhá životná šanca pre našu Zuzku – pre sorosprezidentský projekt presunu skládky z bodu A do bodu B.

V tomto mieste sa jasnozrivci výrazne rozchádzajú. Významná časť tvrdí, že skutočne menšou katastrofou pre Slovensko by bolo vybombardovanie Gabčíkova.

Naša Zuzka nie je nevzdelaná, ale lstivá a rafinovane prešibaná.

 

Pridajte Komentár