Chýba vodca organizátor – fejtón

Keby sa prezidentka s ministrom obrany rozhodli, že pôjdu na dnešné vyvrcholenie Pochodu za mier v Bratislave, nevedeli by kedy a kde.

Nadšenci, ktorí vec sledujú dlhodobo, si pomyslia , že nech si na paláci otvorí okno a bude počuť všeličo a nebude to nič príjemné.

V tomto prípade sa jej musí zastať. Vo vyhľadávači Google nenájdete nič,  kde by bola komplexná informácia o tom, čo sa bude dnes v Bratislave na Hodžovom námestí vlastne diať. Ani Hlavné správy nemajú do tejto chvíle relevantnú informáciu. Nemusíme sa teda ani čudovať, že verejnoprávna televízia zablúdi dnes poobede niekde inde.

To, že napríklad na stránke Zjednotení za mier nie sú  tiež žiadne informácie, svedčí o tom, že celé podujatie  bude hoax.

Vzhľadom na fakt, aké peniaze berú za prácu pre národ  spomínaní politici, to že sa rozhodli neprísť na pochod pre pracovnú zaneprázdnenosť, je veľmi príkladné.

Čo nám niekto cudzí nezorganizujme, najmä proti nám, to nefunguje. Chápem prečo sú oranžové revolúcie také úspešné, keby ich organizovali Slováci, Janukovič by bol prezidentom doteraz! Koľko problémov by sme si teraz ušetrili.

Zlé býva aj na niečo dobré.

Samozrejme je tu ešte jedno vysvetlenie, že okolo nás sa odohráva jedno veľké virtuálne divadlo.

 

Literatúra

https://www.zjednotenizamier.sk/

https://www.infovojna.bz/article/peticia-mierove-vyhlasenie-ktore-bude-pocas-pochodu-matky-za-mier-odovzdane-velvyslanectvu-ruskej-federacie-v-bratislave

Dodatok z 8.3.2023

Na čo sa HS nezmohli:

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!