mandzuský kandidát je slovenský volič

Volič – mandžuský kandidát

Keby aktivistka z Pezinka v predvolebnej kampani  ani len neverklíkovala slušnosť, treba spájať, som úprimná, aj tak by vyhrala prvé kolo. Voliči roky indoktrinovaní slniečkárskou, protislovenskou ideológiou, s mozgami systematicky premývanými médiami a politickou korektnosťou, boli spúšťacím signálom „treba voliť zmenu a slušnosť“ nasmerovaní na túto pani, pričom na Slovensku sú stovky podstatne vhodnejších kandidátov1. Je teraz už zbytočné obviňovať lídrov národne a kresťansky orientovaných strán, že sa nevzdali jeden v prospech druhého.

Zodpovedná je politika strán a vlád, ktoré umožnili, aby tu roky fungovalo vymývanie mozgov a normálny človek sa bál otvoriť chladničku, aby naň nevyskočil, rasizmus, fašizmus a podobne. Rafinované spájanie vlastenectva s fašizmom má za následok, že byť tým prvým nie je ani trendy, ani sa to nenosí  a  je to nebezpečné. Predstaviť sa ako národovec, je v dôsledku médiami vytváranej atmosféry Kainovo znamenie.

Veľa voličov je presvedčených, že keby neexistovali tzv. extrémisti v parlamente, že aj to málo národného, čo je vo vládnych stranách by nebolo. Treba si položiť otázku, či chceme mať v paláci neoliberálneho aktivistu aj s tou kopou hnoja v kontajneroch slušnosti, ktoré na nás sypú médiá, alebo navráteného strateného syna – komisára. Na morálnej autorite sa aj tak nedohodneme.

Ten, čo kydá na vlastný národ nesmie byť v politike!

  1. Upravený mail  priateľom pred druhým kolom prezidentských volieb. Pre správne pochopenie je potrebné si pozrieť film mandžuský kandidát.

 

Pridajte Komentár