Caster

Kruhová obrana – fejtón

Keby mal nezdravo sebavedomý a samoľúby generál Custer pred bitkou pri Little Big Horne dostatok času na vybudovanie kruhovej obrany, je veľmi pravdepodobné, že by jeho skalp nezdobil opasok indiánskeho bojovníka, ale by uspel v najbližších prezidentských voľbách.

Naši politici si kruhovú obranu budujú systematicky už od volieb napriek tomu, že vládnu holubičiemu národu. Zrejme šamani z krajiny kde mohol byť nešťastný generál  prezidentom,  tentoraz ale už s bledou tvárou, im vyveštili, čo ich môže čakať, keď sa dôsledne nepripravia na hnev ľudu. Medializované udalosti dnešného dňa (16.12.2021) dokazujú, že táto kruhová obrana je v podstate krátko pred dokončením a kolaudáciou západnými spojencami.

Stručne pripomeňme prvky tejto obrany našej verchušky, ktoré sa intenzívne posilňujú a kontinuálne obohacujú o nové prvky podľa posledných výsledkov poznania v oblasti ovládania más.

Väčšina v parlamente im umožňuje, aby si schválili zákony na upevnenie  moci a ich ochranu, kriminalizovali kroky opozície a nespokojného ľudu.

Na obranu svojich záujmov, si pozývajú cudzích žoldnierov, našich mladých mužov predtým zdegenerovali a zoženštili.

Likvidujú komunikačné kanály medzi oponentmi vlády, čím im sťažia možnosť sa zorganizovať a šíriť alternatívne názory. Pani Úprimná dnes vyhlásila, že by jej nevadilo, keby boli občania odpojení od internetu a začala otvorene hovoriť o šírení bludov, dezinformácií a devastačnom vplyve sociálnych médií. Zabudla, že bez internetu a soc. médii, by doteraz nik o nej nevedel, ako nevedel predtým, než sa pomocou médií a soc. sietí stala dočasnou obyvateľkou prezidentského paláca, ako tvrdia o nej zlé jazyky.

Pozatvárajú  predstaviteľov opozície.  Dnes to bol trénigovo Fico, ktorý zakúsil vlastnú medicínu, ale vo veľmi kultivovanej forme. Keď nebezpečie pominie, veľkoryso ich možno pustia z basy. MUDr. Lakotovi jeho materský ústav SAV pre istotu nepredĺžil pracovnú zmluvu na budúci rok, čím ho vlastne poslal do domáceho väzenia.

Časť nespokojencov si kúpili a časť držia v strachu kovidom, časť pripravili o chlieb, alebo im hrozia jeho stratou.

Pôvodné obyvateľstvo prerieďujú nie kiahňami ako indiánov, ale očkovaním a tých čo prežijú, zriedia imigrantmi, pretože majú možnosť si aj genocídu zlegitimizovať.

Dennodenne sa vyhrážajú, šíria poplašné správy, zastrašujú za účinnej podpory svojich spojencov z radov novinárov, a čo je najviac smutné, z radov štátnych vedcov a lekárov (felčiarov), takto z občanov vyrábajú vystrašené chodiace (skôr doma sediace) mŕtvoly.

Hoci je táto ich kruhová obrana podstatne lepšie pripravená, ako Custerova pri Little Big Horne, tí predvídavejší z nich chodia radšej už teraz s vyholenou hlavou, lebo tušia, že každú obranu je možné prelomiť. Kruhová obrana sa používa, keď nie je iná možnosť, vrátane organizovaného ústupu. Títo majú  politrukov za chrbtom s nabitými samopalmi, preto o dobrovoľnom opustení pozícií nemôže byť ani reč. Predčasné voľby by  umožnili niektorým z nich odchod na politický dôchodok, i keď asi väčšina by ich rada videla v Leopoldove. So samopalom a nožom na krku budú zrejme bojovať do posledného muža, ako Custerova kavaléria.

Najslabším miestom tejto kruhovej obrany je, že všetky jej kľúčové zložky sú vybudované na našom strachu, ktorý systematicky zosilňujú.

V momente, keď sa prestaneme báť, sa obrana zosype. 

Vtedy po konečnom víťazstve sa holubičí národ  zachová humánne aj napriek tomu, že sa spoliehal na spravodlivý Noriberský proces 2, ktorý mu však Lajnová preventívne zrušila. Odmietne ponuku Náprstkovho múzea v Prahe na odkúpenie skalpov našich politikov – nebude skalpovať a tých s vyholenými hlavami po americky nenamaže dechtom a neposype perím a nepoženie hore-dole námestím SNP v Bratislave.  Dokonca sa nájdu niektorí s mäkším srdcom, ktorí ich budú znova voliť.

Aby záver fejtónu nebol taký optimistický, treba si uvedomiť, že aj v kruhovej obrane sa dá účinne brániť a ubrániť obrovskej presile, a to najmä vtedy, keď čakáme pomoc, ktorá ja nablízku. Korčok a Nagy vedia, prečo sa s očividnou vlastizradou tak ponáhľali. Spoliehajú sa na to, čo by tiež zachránilo aj obkľúčeného generála Custera pred potupnou porážkou pri Little Big Horne, na rýchlu pomoc z vonku. Títo sa však  spoliehajú na kavalériu na helikoptérach. Z leteckej základne Malacky-Kuchyňa do Bratislavy nie je tak ďaleko. Aby aj do iných slovenských miest bolo zo spojeneckých letísk  len na skok, sa na ministerstve zahraničia a v prezidentskom paláci horlivo pracuje. Pohonné hmoty treba šetriť a Rusov provokovať1V poznámkach je hlasovanie poslancov Smeru.

Poznámky:

Z dôvodov objektivity pripájam hlasovanie o vyslaní našich vojakov do Pobaltia:

https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze%2Fhlasovanie%2Fhlasklub&ID=42446&fbclid=IwAR2cd0vWNpDmk73JXYVS1YGQDp9x7JmZM94-dRNwATQ0c5aqC1AmlwWLugU

POZNÁMKY
  • 1
    V poznámkach je hlasovanie poslancov Smeru

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!