Ukrajina first a sviatočné kapre – fejtón

Náš premiér, vtedy ešte nebol v demisii, vyhlásil, že jeho vláda je protikorupčná, pro európska a pro ukrajinská. Ťulpas, keby aspoň spomenul, že je aj pro „túto krajinu“.

Pomáhajme aj Ukrajine ale:

Práve som si pozrel video o tom, ako sa pred vianočnými sviatkami Rusi a Ukrajinci zabíjajú a naši politici majú pokyn len liať olej do vojnového ohňa. Vianočné darčeky  budú mať v Kyjeve  deti niekde pod studeným radiátorom v metre, kde sa budú schovávať pred bombami.

Teraz som si znova spomenul na slová môjho otca, keď mi robil inštruktáž, ako mám pomôcť topiacemu (Určite som toto podrobnejšie popisoval v niektorom fejtóne): „Dôležité je, aby si sa pri tom zachraňovaní sám neutopil“. Súčasne mi pripomenul, aby som vždy plával v blízkosti brehu, aby záchrancovi stačilo mi hodiť košeľu, ktorou sa pritiahnem. Pohrozil mi, že, keď budem taký … a plávať ďaleko od brehu a takto ohrozovať život svojho záchrancu, potom nech sa utopím.

Tieto slová sa rovnako dobre hodia na súčasný tzv. demokratický svet, ktorí sa sebazničuje pri pomoci Ukrajine a Rusko-Ukrajinské vzťahy. Nechápe, že keď sa utopí on (tento tzv. demokratický svet), Ukrajinu už nik nebude zachraňovať, okrem Rusov. Je to veľmi podivné, čo sa v súčasnosti deje. Jedine, že by niekto chcel, aby sme išli všetci spolu s Ukrajinou ku dnu.

Svet riadia zákerní blázni. Podľa posledných mediálnych výstupov  je u nás kráľom politických bláznov Matovič, no nezdá sa mi, že by jeho prípadná duševná porucha, alebo neschopnosť, boli hlavnou príčinou, že sa stal poľovnou zverou. Je celkom možné, že je to sprievodný jav jeho diagnózy a tým je úprimnosť. Spomeňme si, či náhodou neurobil alebo nepovedal niečo, čo mu už dávnejšie mohlo zlomiť krk, ale sa čakalo iba na vhodnú príležitosť. Matovičove osobnostné vlastni nie sú kompatibilné s vlastnosťami európskych psychopatických politikov, ktorí nás ženú do záhuby. Matovič je šašo (blázon), ktorý vie svojmu pánovi povedať nahlas, čo si myslí a má kúsok trnavského slovenského srdca.

V opozícii sa nám bude určite hodiť. Nech je zase veselo a politické kapry, keď si ich po čase budeme dávať na sviatočnú večeru, nebudú aspoň smrdieť.

S priateľom sme sa dohodli, že ho asi budeme voliť, keď Kotlebu strčia medzičasom do basy.

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!