Čo vám vadí na Matovičovi? – fejtón

Komplet opozícia a časť koalície nasypala na chudáka Matoviča všetko, čo sa len dá. Vrhli sa naňho denníky, ktoré nečítam, preto ich ani radšej nespomínam, a preto je mi to veľmi podozrivé.  Žiaden politik od roku 1989 nebol taký prefackaný ako náš Igor.  Je neschopný minister financií? Je arogantný, drzí, nevyspytateľný intrigán? A čo tá naša ostatná  verchuška. Keby sme ich začali hodnotiť rad za radom, dospeli by sme k výsledku, že sú medzi nimi v podstatne nebezpečnejšie indivíduá, ako je tento náš Hérostratos. Pohon na Matoviča je len plagát na okne, aby sme im nevideli do kuchyne. Keď sa roztrhá, vytiahnu iný.

Matoviča sa treba zbaviť, dobre, poďme na to, a čo tí ostatní.  Tí sa tu budú dokedy presúšať a škodiť?

Matoviča sa treba zbaviť prečo?  Mne to vychádza tak, že je svojou podstatou nebezpečný staromilský konzervatívec a tých všetkých v mene liberalizmu a neomarxizmu a neviem čoho ešte,  treba vykynožiť. Do jedného a bodka.

Dodatok

23.12.2022

https://www.hlavnespravy.sk/matovic-je-najvacsi-problem-vlady-a-tento-problem-sme-teraz-vyriesili-nehnevajte-sa-my-sme-vam-nemohli-vsetko-na-rovinu-povedat-lebo-by-sme-nas-ciel-nemuseli-dosiahnut-povedal-sulik/2997194

27.12.2022

https://www.hlavnespravy.sk/sulik-dosiahli-sme-co-sme-chceli-odstavit-matovica-z-vlady/2999516

8.5.2023

A je to tu:

https://www.hlavnespravy.sk/lgbti-aktivisti-mu-vybavili-zablokovanie-videa-z-ich-utoku-matovic-im-nic-nedaroval/3132288

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!