Potkany opúšťajú loď – fejtón

Zobral  posledné honoráre a vypadol zo Slovenska, podľa toho čo uviedol A. Soltész na sociálnej sieti: “Áno, v pondelok som odišiel zo Slovenska, definitívne,”. Tento živý dôkaz toho iba proti komu  sa mohol použiť paragraf trestného zákona postihujúci: podnecovanie, hanobenie a vyhrážanie osobám pre ich príslušnosť k niektorej rase, národu, národnosti, farbe pleti, etnickej skupine alebo pôvodu rodu, nebude nikomu u nás chýbať.

Splnil, čo iní len sľubovali. Uvidíme, ako v Bratislave a v Košiciach klesnú ceny nehnuteľností, čo bude indikátor, že ostatní progresivisti nasledovali jeho príklad a tie vyhrážky pred voľbami mysleli vážne.

Otázne je, prečo nezostal a nestal sa povolebným disidentom. Týmto potvrdil, že vníma, že by sa asi nemal za Fica tak dobre ako niektorí disidenti za minulého režimu, a tiež možno má informácie od svojich z CIA, že sa sem chystajú Rusi, a tí by sa s ním určite nemaznali.

Svojim demonštratívnym odchodom nám naviac poskytol dobrú správu, že koalícia  Hlasu s PS nebude a sebe zvýšil šance na udelenie Sacharovovej ceny, alebo Nobelovej ceny mieru.

Nech sa mu dobre spoza plota šteká.

Pridajte Komentár