Personálna politika Smeru – fejtón

Špecializovaný trestný súd v Pezinku schválil pre Františka Imreczeho dohodu o vine a treste. Bývalý prezident Finančnej správy tak za priznanie vyviazne zo svojich korupčných prípadov s päťročnou podmienkou a peňažným trestom 202-tisíc eur. V prípade jeho nezaplatenia s náhradným trojročným trestom väzenia. Rozhodnutie je právoplatné.

Keď sa niekto nepoučí od starších súdruhov a zabudne na to, čo je personálna politika, takto to dopadne. Veríme, že tento pán nebol vrcholcom ľadovca a podobných „odborníkov“ v štátnej správe  SMER určite nemal.  Všetko to boli poctivci, ktorí nesklamali. Tento jediný sa odtrhol z reťaze.

Ale aj tak vo vhodnej chvíli prezrel, zmenil sa, dá sa povedať, že už je celkom blízko pred vystúpením na nebesia, ako nám to všetkým predviedol v priamom prenose v televízii v rozhovore s Vagovičom.

„Lepši precedens pre udavačov si ani neviem predstaviť“, povie niekto neznalý veci, a že:  „Tých dvestotisíc je výhodnejšie ako daň s príjmu vzhľadom na milióny, ktoré si Imrecze ulial“.

 „Jeho poslanie je veľkým šťastím pre nás“, „Čo všetko by Smer ako opozičná strana stihla pokaziť, keby sa venovala opozičnej politike a nemusela odrážať útoky kajúcnikov a brániť svojich vagabundov“, konštatujú sympatizanti Matoviča.

Máme veľké šťastie, že sa prezidentke a OĽANO podarilo uhrať termín volieb až na september. Veľa dobrých skutkov dokážu ešte aj pomocou kajúcnikov spáchať.

 

 

Dodatok

Skromný príklad personálnej práce bývalej koalície:

https://www.hlavnespravy.sk/kacer-reaguje-na-kritiku-z-olano-matovic-je-nikto-a-kto-je-gyimesi-netusim/3039650

 

 

 

 

Pridajte Komentár