Hoax – polittrillerfejtón

 Netešte sa. Po návrate z karantény sa do úradu zatiaľ nevráti náš obľúbený vodca, ale jeho dvojník. Toto, plus pancierové auto je súčasťou tajnej operácie na jeho ochranu. Dvojník sa už dlhšie pripravoval na vykonávanie tejto dôležitej funkcie. Podoba je neuveriteľná, „ako by mu z oka vypadol“ je slabé prirovnanie, je ako jeho jednovaječné dvojča, alebo klon. Dvojník je veľmi talentovaný imitátor a herec, takže prezradenie operácie je málo pravdepodobné. Celá akcia výmeny momentálne stojí na tom, aby dvojník dokázal predstierať pred verejnosťou dokonale bipolárnu poruchu. Ale aj tento nácvik sa blíži ku koncu.

Zostáva tu už len jeden vážny problém. Vodca chodí pravidelne na kontroly do Viedne a tam sa môže celá akcia prezradiť. Momentálne je bezpečnostný dôvod do Viedne na kontrolu nejsť, no ten čoskoro pominie. Nebolo by tentoraz asi fér voči nášmu EU partnerovi, keby sme museli znova zaktivizovať spiace islamistické bunky. Podplatiť svetového psychiatra je nemožné, rovnako dať ho do karantény, keď je zaočkovaný. Je len škoda, že vyčíňanie teroristov pred synagógou vo Viedni roztržitý pán profesor zmeškal. Vrátil sa z polcesty do svojej ordinácie, lebo si tam údajne zabudol mobil. Z našich zdrojov však vieme, že zamkol vo svojej kancelárii omylom spolupracovníčku.

Situáciu by mohol zachrániť jeden aktuálny medicínsky poznatok: bipolárna porucha vymizne u pacientov, ktorí prekonali kovid. Myslíme si, že týmto je problém s Viedňou vyriešený. Oficiálne je vodca v karanténe! Dvojník čoskoro môže nastúpiť do práce.

Pokiaľ máte záujem o podrobnosti účinkov kovidu na bipolárnu poruchu budú obsahom pripravovanej rigoróznej práce vodcu. Môžme zaručiť, že tentoraz bude práca každému dostupná. Výsledky vedy patria všetkým. Aby ale nedošlo k omylu. Výsledky celoplošného testovania iba ministrovi obrany.

 

Bratislava 5.11.2020 v čase, keď sa vodca na pár dni stratil a začali sa šíriť všelijaké chýry 

Napadol ma recept, ako  zabrániť podobným problémom, ako mala Viedeň.  Každý chovateľ psa, bude musieť chovať jedno čínske prasiatko. Po určitom čase nebude o SR záujem. Preto jednou z priorít vlády SR by nemal byť kovid, ale prasačí mor!

Dodatok z 28.7.2023

Hlavné myšlienky sú v diskusii

https://www.hlavnespravy.sk/nove-informacie-o-muzovi-ktoreho-obvinuju-z-terorizmu-ako-sa-vyhrazal-sis-prezidentke-ci-vlade/3212796

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!