Bojte sa, traste sa – erotický fejtón

Je to niečo mimovoľné, nutkavé, nemôžete tomu  zabrániť. Čosi podobné, ako keď si poviete: „Neobzriem sa za tou babou“, alebo: držíte si bradu, aby ste sa nevdojak nepozreli, ako si slečna prezlieka plavky.  Rovnako som si prikázal, že nebudem sa pozerať na stránky, ktoré hlásajú jedinú pravdu. Mal som aj v tomto prípade odolať pokušeniu, no podľahol som. Iba krátke mrknutie stačilo na to, aby som zazrel titulok:

NAKA zadržala ľudí z rezortu obrany aj SIS. Sú podozriví zo špionáže pre Rusko“a kúsok pod ním: „Medzi zadržanými má byť vojenský plukovník, aj osoba blízka webu Hlavné správy, ktorý už štát zakázal. Podplácať ich mal ruský diplomat. Minimálne jedna zo zadržaných osôb sa k trestnému činu už priznala“. 

V sekunde som si spomenul na praktiky a pravidlá boja s triednym nepriateľom a nemohlo ma nenapadnúť, že tento článok sa snaží mať odstrašujúci účinok a má tiež presvedčiť, že alternatívne média sú prerastené agentmi cudzej moci. Zdôvodniť, že adekvátne riešenie, ako zabrániť ohrozeniu európskych hodnôt a jedinej pravdy bol náhubkový zákon.

Preto musíme očakávať, že v najbližších dňoch NAKA zadrží, holiča, vodiča autobusu, pokladníčku v Tescu atď. Čím viac povolaní, tým lepšie. Strach a neistotu treba rozšíriť medzi odbojné masy. Horšie to bude mať v prípade pracujúcej inteligencie. Je isté, že diskusné fóra, petície, protivládne mítingy má NAKA podchytené. Blogeri a analytici, ktorí nestihli prehodiť výhybku na prozápadný smer sú jasný cieľ. Aby sa náhodou nestalo, že zatvorí dákeho štátneho vedca, alebo lekára z radov svedkov kovidových, to bude vyžadovať určitú kádrovú prácu.  Samozrejme v prípade mediálne známych exponentov je toto riziko minimálne, ale čo tí nenápadní napomáhači. Kľudne sa im môže stať, že skončia v base. My ostatní, by sme mali byť pripravení, trieda udavačov ako predvoj NAKA sa na nás vrhne ako psi na kosť. 

Vracajú sa časy, keď našich predkov premkla hrôza pri zaznení domového zvončeka. Môžme si byť istý, že túto formu strachu nezažijeme. NAKA používa baranidlo.

Už len stačí vyhlásiť štatariát, aby bol plynulý prechod z kovidového nevoľníctva do permanentého otroctva  v okovách ukovaných zo strachu a pocitu viny. My budeme držať hubu a krok, pričom politici pri okrúhlom stole sa budú zabávať vymýšľaním sankcií. V závere ich snaženia, keď už nebude čo a kto na sankcionovanie, Grean Deal vstane ako vták Fénix z popola sankcií.  Touto novou agendou dorazia, čo ešte fungovalo.

Na jedinú pravdu si zvykneme, knihy nebude už treba páliť, tie aj tak pomaly nik nečíta, stačí vypnúť konšpiračné weby.  Naším progresívnych školstvom vychovaná mládež všetko ostatné zariadi. V prípade, že sa rozhodne opustiť „túto krajinu“ ešte predtým, okupačná armáda zariadi, čo bude treba.

Nezúfajme. Pekné baby, pálenka, pivo a víno na Slovensku pre niekoho stále sú, k tomu pribudli aj švárne Ukrajinky1Bol plán ich z Ukrajiny odčerpať ako lacné pracovné sily, teraz to zariadili najmä Rusi. Máme čisté svedomie?. Len nikoho netrápi, že na Ukrajine budú chýbať a to nielen chlapom, ale aj v nemocniciach, školách a v kuchyni.

Sláva „tejto krajine“!

POZNÁMKY
  • 1
    Bol plán ich z Ukrajiny odčerpať ako lacné pracovné sily, teraz to zariadili najmä Rusi. Máme čisté svedomie?

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!