Všetko bolo inak – fejtón

Predseda SNS a podpredseda parlamentu A. Danko sa nezrazil so stĺpom semaforu ale so Šimečkom, pretože podľa klasika je najhoršia zrážka s blbcom, utrpel nemalú rôznorodú ujmu.

Európsky parlament schválil aj  hlasmi slovenských opozičných europoslancov uznesenie kritické voči slovenskej vláde – nám radostne oznámili média. Aj v tomto prípade, po vytriezvení z opiátov pod spoločným názvom európske hodnoty,  uznesenie bolo kritické ku zvyšku Ukrajiny a nie Slovensku.

Premiér Fico zachytil pôvodnú nepravdivú informáciu a pohrozil zradnej opozícii odvetou. To všetko sa udialo cestou na rokovanie Svetového ekonomického fóra v Davose.  Premiérov vodič sa nechal uniesť spravodlivým hnevom premiéra a chvíľa jeho nepozornosti spôsobila, že vládne BMW sa pošmyklo na akomsi lajne a prešlo švába.

Táto „tragická, odsúdeniahodná udalosť“  sa veľmi rýchlo dostala do Prezidentského paláca, kde sa zabudnutá koza pošmykla na  rozliatom sorosovom guláši a zlomila si nohu (aká to irónia osudu!),  keď bežala na pracovnú poradu o dopadoch motorizovaného útoku Fica na špičky globalizmu, ktorú iniciatívne narýchlo zvolala.

Medzitým Fica a Orbána v Davose omilostili napriek tomu, že presadzovali princíp víťaz berie všetko a nesúhlasili s modelom Západného Berlína pre Kyjev a Odesy ako slobodné prístavné mesto.

 

Vždy sa deje niečo,  čo nás naplní optimizmom, alebo sa na tom aspoň pousmejeme,  len veci treba správnym spôsobom nezávisle od oficiálnej verzie interpretovať.

 

 

Literatúra

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/696277-danko-prisiel-o-vodicak-magistrat-mu-k-tomu-vystavi-fakturu-2500-eur/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

https://www.hlavnespravy.sk/europsky-parlament-schvalil-uznesenie-kriticke-voci-slovenskej-vlade/3376610

https://www.hlavnespravy.sk/premier-rukopis-uznesenia-ep-je-rukopisom-slovenskych-opozicnych-europoslancov/3376784

 

 

 

Pridajte Komentár