Služobka – fejtón

Bude to skôr rozlúčková cesta. Skontrolujú šroty ako úspešne zachraňujú životy. Rituálne si zabučia. Naše mienkotvorné denníky triumfálne  vyzdvihnú neopakovateľný moment:  „Počas podania ruky na rozlúčku odpovedal: Spoločné sa nám podarilo presadiť tieto zmeny, ktoré sa neuskutočnili 100 rokov. Dávajte si na seba chlapci pozor.“1Si počas podania ruky na rozlúčku  odpovedal: “Spoločne by sme mali presadzovať tieto zmeny, ktoré sa neuskutočnili 100 rokov. Dávajte na seba pozor.”

Pozrime sa okolo seba a je nám jasné o aké historické zmeny išlo.

Po návrate domov sa zlá predtucha, alebo zlomyseľná poznámka  naplní.  Bude vymenovaná úradnícka vláda, aby sa naťahovačky okolo šrotov neopakovali. Teraz táto vláda legitímne ústavne odklepne všetko, čo sa od nej pre konečné víťazstvo nad Ruskom bude požadovať.  Všetko, aj za cenu rozpútania svetovej vojny.

Vysvetlivky

  1. Si počas podania ruky na rozlúčku odpovedal: “Spoločne by sme mali presadzovať tieto zmeny, ktoré sa neuskutočnili 100 rokov. Dávajte na seba pozor.”

https://www.hlavnespravy.sk/heger-pricestoval-na-ukrajinu-stretne-sa-so-zelenskym/3094874

Poznámka z 1.1.23: Najskôr sa Smer a opozícia bránili úradníckej vláde, teraz po nej volajú a aj ju dostanú. To si neuvedomujú, čo bude nasledovať?  

POZNÁMKY
  • 1
    Si počas podania ruky na rozlúčku  odpovedal: “Spoločne by sme mali presadzovať tieto zmeny, ktoré sa neuskutočnili 100 rokov. Dávajte na seba pozor.”

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!