Recept – fejtón

„Tréner mužského silového trojboja Avi Silverberg videl už dosť biologických mužov, ktorí súťažili proti ženám. Rozhodol sa protestovať proti tejto novej trans politike, ktorá ničí jeho šport. Urobil to tak, že sa “sám” identifikoval ako žena a prekonal rekord v tlaku na lavičke v ženskom vzpieraní, ktorý dovtedy držal iný biologický muž Anne Andres“

Avi hrdinsky zrealizoval približne to, o čom som dávno sníval, že sa stane v politike, že sa nájde niekto osvietený, čo bude prestierať všetky tie vlastnosti, ktoré musí mať súčasný úspešný politik. Pripomínať ich je zbytočné. V momente keď sa dostane dostane k moci odhalí svoju pravú tvar.  Historickým príkladom bol kedysi pre mňa cisár Claudius, ktorý hral hlupáka, a preto prežil dovtedy, než sa stal cisárom. Jeho osudy som poznal z úspešného anglického seriálu  a z Gravesovho  dvojdielneho historického románu Ja Claudius a Claudius boh (SVKL, Bratislava 1964).

Kto vie čítať a nečítal ho, mal by si Gravesa prečítať.

Správanie súčasných politikov je práve opačné.  Pred voľbami sa  vykresľujú ako spasitelia národa,  a keď sa dostanú k moci, odhodia masky a budú zase rovnakí diabli, ako boli doteraz. Je to stratégia stará ako ľudstvo, len plebs to stále nepochopil. Na falšovanie výsledkov volieb sa nemôže vyhovárať.  Je to dôsledok otupenosti a straty prirodzených inštinktov rozpoznať predátora, na čom aj politici hnaní pudom sebazáchovy intenzívne pracujú. Technológie sú všeobecne známe.

 

Poznámka

Niekedy som v Pravde na podobnú tému mal článok s názvom Iba do volieb.

 

 

 

 

 

 

Pridajte Komentár