Matovič odletel do USA. V Pittsburgu sa má údajne rokovať o budúcnosti U. S. Steel – fejtón

Igor Matovič unesený do USA
Ja sa vrátim, netešte sa. Zdroj: https://ekonomika.pravda.sk/firmy-a-trhy/clanok/587560-matovic-odletel-do-usa-v-pittsburgu-sa-ma-rokovat-o-buducnosti-u-s-steel/

Naše oficiálne média, nielenže nepravdivo a jednostranne informujú, ale v tomto prípade sa spolupodielajú s cudzou mocou na únose nášho obľúbeného premiéra a ministra financii. Uznajte, nie je predsa normálne, aby takýto vysoký reprezentant suverénneho štátu išiel, doslovne letel cez oceán rokovať s predstaviteľmi oceliarskej firmy. I keď povedať „akejsi firmy“, by nebolo celkom košér.

Každý normálny človek očakáva, že dotyčná firma si pekne počká na prijatie u pána kompetentného ministra. K tomu ešte v novinách píšu, že ich ide pekne poprosiť, aby sa stali zelenou firmou. Ak by vyšiel takýto nápad od pána ministra zdravotníctva, môžme to brať ako profesionálny názor, v prípade ministra životného prostredia ako kompetenčný postoj, no aj verejnosť by to  takto pochopila.

Tiež sa zdá, že ak by účel cesty bol úplne iný, napr. ide len o diskrétne odovzdanie požiadaviek a inštrukcii, ako sa máme chovať aj to je divné. Na to tu je priamo v Bratislave jedna dobre oplotená rezidencia.  Oceliarstvo je v útlme, kde sú tie časy, čo predstavitelia tejto branže robili politiku. Spomeňme si napr. na pána Kruppa a jeho kanóny. Teraz majú vplyv predsa IT firmy a tie by to riešili s našim premiérom vlastnými prostriedkami – pošlú mail a je to vybavené.

Hrôza mnou kmáše, keď si predstavím, čo by sa dialo, ak by oficiálna verzia bola nebodaj pravdivá a pozvanie príde v blízkej budúcnosti od farmafirmy, ktorá sa stará o naše zdravie a zdravú budúcnosť našich detí. 

Včielka mája, kto poletí do USA
Kto poleti ? Zdroj:http://www.peknerozpravky.sk/seria/vcielka-maja-3d

To by tam pán premiér a minister financií zaletel aj na vlastných krídlach. Vravíte, že ešte nebol zaočkovaný?  Odporúčate pána profesora, kde je istota, lebo ste to videli v priamom prenose, že ten by to mohol s nimi vybaviť, lebo je u nich dobre zapísaný? Neviem, ktorého myslíte z tých upísaných, lebo ich je  viac. Ale v prípade jedného, ktorého mám ja na mysli, by to bol let čmeliaka, ešte skôr chrústa a v druhom lúčneho koníka (let supov  vyvoláva  negatívne asociácie). Ale hlavne, aby doleteli a vybavili. 

Ak veríme farmafirmám, že žiadne genetické účinky ich liečba nebude mať, potom je tiež možné, že sa pán premiér stal novou biologickou zbraňou mocnosti na východ od nás. A to by potvrdilo obavy jednej významnej političky a geopolitická zbraň by sa stala realitou. Vlastne nie je to také nepravdepodobné. Poznáme z histórie, že K. Gottwald po návrate z Moskvy krátko na to zomrel. Keď kupujete v sklepe víno dajú vám vždy najprv ochutnať, čo keď v tomto prípade premiéra koštúvkovo pichli Sputnikom?  Jeho úloha je zničiť USA.  Ani táto alternatíva sa mi nezdá.

Premiéra uniesli, už nám ho nevrátia, ale dôvody nepoznám.  Ak sa náhodou vráti, potom mala pravdu podpredsedníčka vlády. Alebo, to snáď preboha nie!  Je to len test, ako sa budeme správať,  keď otecko nie je doma.

Kocúr nie je doma, myši majú bál. Poznáte to. Máme sa na čo najbližšie hodiny tešiť.

Vysvetlivky: Po prečítaní titulku článku v Pravde, sa mi vybavilo pred očami, ako M. Dzurinda vychádzajúc z podobného rokovania v tom istom meste, ale v dosť iných USA, ešte medzi dverami, celý rozžiarený a šťastný prezradil médiám : „Podmienky US Steel sme splnili“. V tomto prípade to musí byť predsa inak, pomyslel som si a …

 

Pridajte Komentár