Ako sa rýchlo šíria dobré zvesti – fejtón

Samozrejme, že pre Moskvu je menovanie Ficovej vlády dobrou správou, no  stále tam vládne prísna cenzúra.  Šikovný ruský vojenkor dnešné udalosti po tlačovke SNS, kde bol predstavený nespochybniteľný minister životného prostredia Taraba, zakódoval pohotovo do správy z ukrajinského frontu a dokonca naznačil priebeh budúcich udalosti:

Nad strategicky dôležitou skládkou odpadu na severe Avdievky bola vztýčená zástava Ruskej federácie a 114. gardovej samostatnej motostreleckej brigády Ozbrojených síl Ruska. Viacerí vojenskí korešpondenti predtým potvrdili skutočnosť, že ruský vojenský personál prevzal kontrolu nad touto skládkou odpadu.
Túto informáciu potvrdzujú aj ukrajinské zdroje.

Okrem toho na západ od Krasnogorovky postupujú jednotky ruských vojsk. Na tomto úseku sa ruské ozbrojené sily priblížili k železničnej trati. Teraz sa snažia presadiť na západnej strane železnice, ktorá je veľmi dôležitá pre zásobovanie ukrajinského opevneného priestoru nachádzajúceho sa v Avdievke.

https://topwar.ru/228750-nad-strategicheski-vazhnym-terrikonom-na-avdeevskom-napravlenii-podnjat-flag-rossii.html

Военное обозрение (https://topwar.ru/228750-nad-strategicheski-vazhnym-terrikonom-na-avdeevskom-napravlenii-podnjat-flag-rossii.html)
Над стратегически важным терриконом на Авдеевском направлении поднят флаг России
Российские войска установили контроль над терриконом под Авдеевкой. Эта высота имеет очень важное стратегическое значение, так как позволяет держать окрестности под огневым контролем. Над стратегически важным терриконом поднят флаг Российской Федерации и 114-й гвардейской отдельной мотострелковой

Pridajte Komentár