Pani ministerka Kolíková svoju misiu dokončí – fejtón

Zdroj: https://www.hlavnespravy.sk/podla-blahu-proti-kolikovej-existuje-tona-dokazov-remisova-navrh-na-odvolanie-je-kombinaciou-pokrytectva-a-nesudnosti/2531810

Kolíková svoju misiu dokončí a má našliapnuté na viac

Určite nezostane ako kolík v plote a dnes ju jej stranícki súdruhovia podržia. Prečo by to malo dopadnúť inak? Protikorupčné divadielko splnilo svoj cieľ – sme pri moci. Teraz sme si ho zopakovali na odpútanie pozornosti od osudových problémov.

Včera v TA3 to vyzeralo papierovo na „Dívčí válku“ tá sa však nekonala. Pani Saková celá v bielom vystupovala ako mučeníčka pre spravodlivosť, ktorú nestihli upáliť pre jej boj proti korupcii v minulom volebnom období  a pani ministerka napínala svaly ako Arnold Schwarzeneger. Najviac sa ušlo moderátorke, ktorá bola obvinená z konfliktu záujmov.  Divákovi muselo byť jasné, že niekdajší  dôvod na rezignáciu, je dnes iba fo paux asi takého kalibru, ako keď vás v Smotánke pristihnú bez podprsenky. Naviac už si aj vrabce čvirikajú a v Hlavných správach píšu, že pani ministerka bude mať  vlastnú šou, ktorú sponzoruje jej ministerstvo. Prvý hosť bude pán Lipšic. Je predsa potrebné využiť „haló efekt“ po úspechu v Pumpe a prezentácii rodinnej firmy, ktorú znova tí istí, nepoučiteľní označili za konflikt záujmov.

Po tejto informácii musí byť aj nezainteresovanému jasné, že sa s pani ministerkou počíta na post prezidentky, keď sa tá súčasná vysublimuje z prezidentského paláca.

Ak sa niekto domnieva, že to také jednoduché nebude mať pre odpor občanov, mýli sa.

Načo potom jej koaličný kolega dal chrániť vlkov?

Postupne všetkých oponentov vyžerú, teda aspoň tých, čo ich neskolil kovid.

 

 

Pridajte Komentár