Je čas spojiť sily – fejtón

Sú drzí, bezohľadní, bzučia zo všetkých strán, nedajú sa odohnať a ženú nás všetkých do záhuby,  preto je čas  spojiť sily proti premoženým politikom.

Je zaujímavé, že ľudstvo dosahuje slušné úspechy v boji s kadejakou háveďou a s touto si nevie poradiť?

Treba k problému likvidácie týchto parazitov pristupovať interdisciplinárne a nechať sa inšpirovať napríklad sľubne sa rozvíjajúcim bojom proti komárom. V tejto oblasti dobre výsledky dosahujú nedocenení a nepochopení vedci na SAV.

 

https://mosquito-bioregulation.eu/%ef%bf%bcnajnovsie-technologie/

 

Nasaďme na nich drony a bezpilotné lietadlá!
Cenovo výhodnou alternatívou je použitie dronov, ktoré je možné použiť aj na malých plochách rozšírenia politikov pomocou GPS ovládania. Drony môžu rozprašovať napríklad účinnú látku BTI (k prírode priateľský aktivátor altruizmu a pravdovravnosti)  zo vzduchu pomocou rozmetadiel. V rámci tohto projektu sa pracuje na ďalšom vývoji tejto metódy, ktorá už preukázala sľubné účinky v prípade komárov. Medzi politikom a komárom až taký veľký rozdiel nie je, preto by to mohlo fungovať.

Treba sa ale poponáhľať, pretože medzi politikmi sa začala robiť kampaň, aby sa dali vakcinovať proti BTI. Predpokladá sa až 100% zaočkovanosť.

 

 

 

 

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!