zakázané Z

46 – fejtón

Už viac ako pred týždňom som si v duchu predstavil, čo by sa asi stalo niekomu  v „tejto krajine“, kto by si dovolil našiť na bundu, alebo verejne vystúpil niekde s tričkom, kde by bolo písmeno „Z“. Samozrejme už vtedy mi bolo jasné, ako našinec zareaguje, pretože musí mať v živej pamäti osud jedného politika a poslanca, ktorý fušoval do numerológie. V tej chvíli, musím sa priznať, som nevedel z istotou koľko písmen má naša abeceda. Ak by som vedel, na celú vec by som veľmi pravdepodobne zabudol.  Ešte včera večer ma trápila vlastná hlúposť, ktorú mi pripomínalo stále „Z“ dorážajúce na mňa zo všetkých mediálnych strán, „Z“, ktoré si vychutnávalo svoj triumf víťazstva nad kovidom.

Dnes moje trápenie skončilo. Popri tých všetkých absurdnostiach, ktoré si stihli hlavne politici a niektorí ich zaslepení nadšenci povymýšľať zrejme pod vplyvom magického dátumu 22.2.2022, sa dnes v  www.infovojna.bz objavil článok:

„Totalitné kádre zhromaždené v militantnej SaS chcú ľudí trestne stíhať za používanie symbolu „Z“. Hegerov banderovský pozdrav „Sláva Ukrajine“ je zrejme v pohode“

Nevydržal som, vyhľadal som, za čo som sa hanbil, že neviem. Neviem prečo som mal zafixovaných 45.1Až keď som fejtón poslal priateľom,  som zistil, že „Z“ má poradové číslo v abecede 45. Ostaňme ale pri 46 bude to výborný ťah na oklamanie nepriateľa.

Preto hor sa na to a zabudnime na „Z“. Používajme 46, všade len kde sa dá, napr. 46uzka. Nenájde sa niekto, kto by vedel „prebásniť“  hit Krištofa Veselého: „Jaj Zuzka Zuzička“, nech môže 46hulík a 46elenský kľudne spávať?2Správne by malo byť 45hulík, pozri poznámku pod fejtónom 

 

Záverom odporúčam sledovať proces s vyššie uvedeným amatérskym numerológom.  V prípade, že ho odsúdia, ihneď treba všade prestať, z dôvodov vlastnej bezpečnosti, používať 46. Môžme ale ďalej pokojne pozorovať kde zmizne.

Poznámky

1/Až keď som fejtón poslal priateľom,  som zistil, že Z má poradové číslo v abecede 45. Ostaňme ale pri 46, bude to výborný ťah na oklamanie nepriateľa.

 

 

 

 

 

POZNÁMKY
  • 1
    Až keď som fejtón poslal priateľom,  som zistil, že „Z“ má poradové číslo v abecede 45. Ostaňme ale pri 46 bude to výborný ťah na oklamanie nepriateľa.
  • 2
    Správne by malo byť 45hulík, pozri poznámku pod fejtónom

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!