Afgánske paralely

Afgánske paralely – talibfejtón

Fickov Tálibán pestoval namiesto ópia korupciu. Prioritou politicky korektného moderného sveta je boj proti korupcii a klimatickým zmenám, preto sa rozhodol intervenovať.  Medzinárodná koalícia chcela presadiť miestnu opozíciu pod vedením Turbana, čo napriek sakrálnym obetiam nevyšlo. Moci sa dočasne po kontrolovaných demokratických voľbách zmocnilo  nevyspytateľné Oľajno.  Na prezidentskom stolci už vtedy sedela ekologička,  ktorá vzhľadom aj na jej úbohé kompetenice, nemá všetky procesy pod kontrolou, s čím sa nepočítalo. No treba uznať,  plní, čo môže.  Progresívny demokratický západ nie je spokojný.  Štvorzáprach riadiaci túto krajinu, nemal skúsenosti s  prepriahaním, preto kone, napriek klapkám na očiach, ťahali všetkými smermi, len nie jednoznačne vopred určeným západným smerom. Harmonizovať spoločnosť  duchom viery v európske hodnoty sa klasickými goebbelsovskými metódami nepodarilo – média sklamali.  Nastrčené nové vzory sa zdiskreditovali, pretože blbosť a neschopnosť u druhých spozná skoro každý okrem zadubencov a sekty priamych stúpencov vodcu. Oficiálnym dôvodov bola rôznosť jazykov, ktorými jednotlivé kmene hovorili.  Ako dar JHVH unikol z vojenského výskumného strediska vírus, pôvodne určený na etnické čistky odbojných národov. Čakalo sa, že smrteľné ochorenie – strach všetkých spojí. Omyl. Časť kmeňov  Marshallov plán v podobe vakcín, ktorý mal upevniť moc Oľajno, úspešne bojkotovalo. Niektoré kmene sa uchýlili k naturálnej liečbe a menej sa u nich zomieralo, ako u príjemcov medzinárodnej vakcinačnej pomoci. 

Vodca Oľajno nedávno zistil, že jeho mocenské štruktúry stále kontrolujú pohlavári  Fickovho Tálibánu a začínajú likvidovať prodemokratické a protikorupčné sily. Hrozí kolaps moci a štátu. Rozhodujúca bitka síl dobra a zla –  Armagedon sa odohrá v najbližších dňoch, krátko po tom, čo komisia rozhodne o čase a vhodnom bitevnom poli. To biblické je obsadené pre iné humanitárne podujatie.  Pre všetky prípady sa pripravujú zoznamy tlmočníkov, ktorých v prípade porážky, bude treba prioritne evakuovať.  Vládne média majú pripravené srdcervúce scény ich evakuácie, aby sa nevidela hanebná porážka a útek z bojiska, ako sa to stalo nedávno Američanom.  Služobné psy však môžu mať aj v tomto prípade prioritu pred tlmočníkmi.  Netreba sa tomu diviť.  Za judášsky groš tlmočníka zoženiete, služobného psa treba cvičiť mesiace a ich vernosť je zaručená.  Obchodníci, mimovládky si mädlia ruky, tešia sa na opakovanú rekonštrukciu devastovanej krajiny a nikdy nekončiace školenia zo západnej demokracie, vrátane organizovania oranžových revolúcii. Jeden nikdy nevie.

Nastal čas oprášiť turbany a pripraviť sa po voľbách na „náš“ nový demokratický  Trubanov  Tálibán.

evakuácia služobných psov z Afganistanu

PS. Európsky parlament nemá pripravené žiadne uznesenie, pretože stupídnejšie ako to posledné z 16.9.2021, kde odsudzuje násilné uchopenie moci Tálibánom, sa mu nepodarilo vymyslieť.

https://europa.pravda.sk/aktuality/clanok/600891-euro-parlament-odsudil-nasilne-prevzatie-moci-v-afganistane-hnutim-taliban/

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!