Úprimný Okamura – poznámka

Na mimoriadnej schôdzi parlamentu, zvolanej kvôli odvolávaniu  vlády, predseda SPD Okamura sa milo prihovoril Fialovi : „Styděl jsem se, když jsem viděl video z europarlamentu. Jak cizí řadový belgický europoslanec peskuje českého premiéra jako malého kluka, a on pokorně poslouchá a klopí hlavu. Premiér tam ponížil celou naši zemi, už to je na vyslovení nedůvěry. Vláda odmítá hájit zájmy naší země a nechá si arogantně diktovat a poroučet v Bruselu. Nemá v čele naši země co pohledávat,“ prohlásil Okamura.

„Není ostuda nemít gule, ale holt někdo se s nimi rodí, někdo ne; ale chlap, co není chlap, nemá co dělat ve vedení naši země. Premiér Petr Fiala prostě není lídr ani osobnost, nemá respekt občanů, a nemá dokonce respekt ani jako předseda vlastní strany, natož jako premiér. Petr Fiala je slabý, nerozhodný, bez vize, bez odvahy, bez manažerských schopností, jen vysílá signály, které nikdo nepřijímá, a nikdo vlastně ani neví, co chce,“ zopakoval Tomio Okamura na adresu českého předsedy vlády Petra Fialy.

Čo by sa dalo povedať o tých našich? Asi jediné: to čo je medzi guľami. Dámy zo slušnosti vynecháme.

 

Zdroj

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Neni-ostuda-nemit-gule-Ale-chlap-co-neni-chlap-nema-co-delat-v-cele-zeme-Okamura-vybuchl-Fiala-ponizen-712992

 

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!