Rusi zaútočili na Poľsko raketami – fejtón

Včera pod vplyvom zaručených správ, že Rusi zaútočili na Poľsko raketami, som bol na základe gnozeologického princípu negácie oficiálnej pravdy presvedčený, že to boli Ukrajinci.

Dnes, keď vojnoví štváči zaradili spiatočku po tom, čo im Biden naznačil, že to boli asi Ukrajinci, si naopak myslím, že to boli Rusi.

Chlapci z NATO si jednoducho spočítali, že viesť vojnu z Ruskom sa nevyplatí. Výhodnejšie je pre nich zarábať na dopĺňaní vyprázdnených vojenských skladov a počkať, až sa Rusko rozloží samo. Momentálne sú v takom švungu, že by aj bojachtivých Čechov presvedčili, keby vybuchla ruská raketa na Václavku, že  sa jedná iba o netradičnú  pripomienku Zelenského, aby boli konečne jednotní v láske ku Kyjevu. Pričom by pridali usmernenie, že fragmenty zo sochy sv. Václava majú začať predávať ako odpustky pre inovercov –  teda tých, ktorých zatiaľ nepresvedčili, kto je v súčastnosti v Európe najväčšou morálnou autoritou a koho požiadavky treba bezpodmienečne splniť aj za cenu sebazničenia.

Rusom je na základe vzniknutej situácie jasné, že NATO si priamu vojnu s Ruskom zatiaľ neželá a budú ďalej neohrozene  likvidovať banderovcov. 

Zatiaľ to vyzerá  tak, že rozhodne cár Moroz  a so Zelenským to určite nedopadne ako s Maruškou v rozprávke o dvanástich mesiačikoch.

Podobne asi aj s nami.

Dodatky:

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/647382-vieme-o-ruskej-stope-pri-vybuchu-v-polsku-tvrdi-ukrajina-a-ziada-od-spojencov-dokazy/

https://www.hlavnespravy.sk/preco-polsky-patriot-nezostrelil-zurivu-ukrajinsku-raketu/2968480

Generálny tajomník NATO vysvetlil novinárom, prečo systém protivzdušnej obrany nereagoval na prílet rakety na poľskom území:

“Naše systémy protivzdušnej obrany sú nastavené tak, aby odrážali útoky nepretržite, ale nemáme žiadne dôkazy o tom, že by to (včerajší prílet rakiet) bol dôsledok útoku. Tento incident nemal žiadne útočné znaky.”

 

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!