Programovanie politického úspechu – fejtón

V Londýne sa rozhoduje, kto bude premiérom. Len naivný si môže myslieť, že výsledok je dielo náročnej politickej súťaže.

Tam, a podľa tohto vzoru aj u nás, sa muselo vytvoriť vhodné politické a kultúrne prostredie. Bolo nevyhnutné  predtým prijať rôzne antidiskriminačné zákony, zákony na ochranu menšín, zvierat, podporu mimovládok, rozdať rôzne ocenenia, určitú časť populácie ostrakyzovať, média museli niekoho pekne vyfarbiť, niekoho na vyváženie zase poriadne očierniť. Keď bolo treba, niekto sa nastrčil ako obetný baránok aby, keď sa na ňom masy spravodlivo vyvŕšia, mohol z poza jeho chrbta vyštartovať  ďalší  správny kandidát. Popísaným spôsobom sa iba vyvolení dostanú do užšieho výberu a potom už je celkom jedno koho vytiahnu. Výsledkom  preosievania je, že  zostanú  len „správne  plevy“ a zrno sa niekde stratí. Dôsledkom  je  „prekrásny nový svet„, ktorý si za odmenu vyvolení užívajú.

Našincovi nič iné nezostáva, len si z tohto robiť srandu. Stačí si pozrieť diskusiu pod článkom:

https://www.hlavnespravy.sk/volby-sefa-konzervativnej-strany-mozu-byt-poslednym-klincom-do-rakvy/2891564

Lizza Trusovie. Mix našej Remišovej, Fiony a Uršuly od Lejna. Výbušná kombinácia tuposti a servilnosti. Tá potopí Britániu ako ľadovec Titanic!

tiež si myslím, že taký „geniálny“ mozgový trust ako je Liz Trasso-ritková pomôze Veľkej Británii sa dostať tam, kam patrí na smetisko dejín…

Len „konšpirátorov a fašistov“ môže napadnúť,  že o nás rozhodujú kreatúry, ktoré žiarlia na Putina, pretože im všetkých prešiel cez rozum. Musia sa ho preto zbaviť za každú cenu, lebo im denno denne pripomína ich nesmiernu hlúposť.

Prax na druhej strane dokazuje, ako vôbec nevadí, že u prezidenta jadrovej veľmoci sa prejavuje demencia, ale dôležité je, že bol plne zaočkovaný proti kovidu a dostal dve posilňujúce dávky, ako nás presviedča článok v Pravde:

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/634793-bidenov-zdravotny-stav-sa-zlepsuje-priznaky-covidu-ustupuju/

Jediné pozitívum je, že toto všetko si veľká časť obyvateľstva začína uvedomovať. No netešme sa privčas. Pracuje sa veľmi intenzívne na tom, aby osvietených bolo stále menej. Pritom ubúdajú tiež prirodzene, pretože smrť nepresvedčíme, ale postoje našich detí máme zatiaľ, i keď vo všelijako povykrúcaných rukách, my.

  • Pridajte Komentár

    error: Content is protected !!