Keď to nešlo jedným spôsobom, pôjde to iným – fejtón

S Covidom to tak celkom podľa predstáv nevyšlo. Treba sa vrátiť k dobre osvedčeným, menej nápadným metódam, možnosti sú nesmierne: „Ukrajina zaplavila Poľsko zhnitým potravinárskym obilím.Dovoz potravín z Ukrajiny do EÚ sa drasticky zvýšil. Podľa dokumentu, o ktorý sa krajiny podelili s ostatnými krajinami počas zasadnutia v Bruseli, dovoz kukurice do Poľska sa v období od januára do novembra 2022 prudko zvýšil na 1,6 milióna ton, čo predstavuje nárast o 25 000 % oproti roku 2021. Podobne v Maďarsku sa dovoz z Ukrajiny zvýšil na 900 000 ton z 5 000 a v Bulharsku dosiahol 16 742 z 361 ton“.

Aflatoxíny, ktoré môže obsahovať zhnité obilie, sú karcinogénne. Priamu príčinnú súvislosť sa podarí len veľmi ťažko dokázať, podobne ako to bolo v prípade úmrtí po očkovaní. Toto je len jeden okrajový spôsob, ako je možné znížiť biologickou cestou populáciu na vybratých územiach. Je to podstatne menej nápadné ako vojna i keď zisky sú podstatne nižie.

Hlavne, že nevykrikujú mieroví aktivisti. Pokiaľ sa blogeri zorientujú v novej problematike, bude to nejaký čas trvať.

V perspektívne sa počíta pokračovať v „imunizovaní“ dovozom z tejto krajiny aj iných karcinogénov, teratogénov a podobne nielen v potravinách ale napr. aj v ideologickej oblasti.  Bruselu už podobne ako tanky, dochádzajú  aj tieto kapacity. Treba sa rýchlo poobzerať po niečom inom1 „po niečom novom“, nesedí, osadníci predali Indiánom deky nakazené kiahňami. .

POZNÁMKY

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!