„Nanebovstúpenie“ Zuzky – fejtón

Aj slovenskú Zuzanu už Kyjev zaradil do svojho vojnového zoznamu „svätcov“, takýto  titulkom sa dnes vyznamenala Pravda a ďalej nám pripomína:

„Dodanie slovenských húfnic Ukrajine prisľúbila prezidentka Zuzana Čaputová posledný májový deň na návšteve Kyjeva. „Vieme, že okupantov z vašej krajiny nevyženú naše balíčky liekov a potravín. Vaši obrancovia potrebujú vojenský materiál a výstroj. Preto pomáhame a budeme ďalej pomáhať aj v tomto smere. Prednedávnom to bol obranný systém S-300 či odmínovacie zariadenia a munícia, onedlho to budú húfnice Zuzana,“ povedala poslancom ukrajinského parlamentu.“

Pokiaľ viem,   blahorečí sa len v Ríme a v Kyjeve zrejme pôjde o niečo iné. O čo  vlastne ide,  by mohlo naznačovať, že v titulku bolo kľúčové slovo svätec v úvodzovkách, a teda kľuďne môže ísť o démonov, teda titulok nie je, ako by sa na prvý pohľad zdalo, bohorúhačský.

V tomto prípade, môžme len ľutovať, že do zoznamu takýchto „svätcov“ okrem našej Zuzky nebola zaradená kompletne celá vláda aj s parlamentom a v rámci satanistického rituálu nebola poslaná tam, kde jedine patrí – do pekla.

 

 

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!