Kúriť, svietiť a strihať brady – fejtón

Neprajníkov tejto našej odvolanej vlády, ktorí si myslia, že do septembra bude môcť len kúriť a svietiť, treba vyviesť z omylu.  Nemajú  dôležitú informáciu, ktorú môžu potvrdiť na základe vlastnej skúsenosti všetci tí, ktorí  absolvovali základnú vojenskú službu v období studenej vojny.

Najdôležitejším prvkom protichemickej a protiradiačnej ochrany jednotlivca je plynová maska.   Plynová maska je nepoužiteľná, keď máte bradu, ktorú v súčasnosti nosí väčšina našich bojaschopných mužov. Teraz je už dúfam jasné, aká je nová kompetencia našej  vlády. Realizácia tejto menej známej kompetencie odvolanej vlády, nemusí byť až taká akútna, pretože na strane nepriateľa sa odmietli zatiaľ dať oholiť Čečenci.  V týchto súvislostiach treba len ľutovať, že Naď nenosí bradu. Bol by aspoň použiteľný  podobne ako signál sirény.  No je celkom možné, že si ju oholil pred nastúpením do funkcie ministra obrany, pretože  bol veľmi dobre informovaný o tom, čo nás čaká.

Zostávajú nám teda iba Čečenci, tí si určite len preto, aby našich bradáčov poslali pomocou falošného poplachu holičovi, brady neoholia.

Je tu ešte jedna možnosť, ktorá nebude zatiaľ určite cenzurovaná ako zábery Čečencov v zákopoch. Je nutné pozorne sledovať generála Pavla, samozrejme pokiaľ ho Babiš v  sobotu v prezidentských voľbách  neoholí.

 

Dodatok

Streda 25.1.2023 večer:

Kto dnes sledoval duel Babiš, Pavel, mohol vidieť, že holenie Pavla úspešne začalo.

https://echo24.cz/a/HBFzd/zpravy-svet-gerasimov-ruska-armada-holeni-drony-mobily-valka-na-ukrajine?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

štvrtok 26.1.2023

„Obrovská medzinárodná ofenzíva“. Fico: Potvrdené. Odvolaná vláda chce pozatvárať opozíciu

a vyhrať vojnu na Ukrajine

 

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!