Hviezdna chvíľa Trussovej – fejtón

Dnes sa veľkou pravdepodobnosťou  stane Lis Trussová premiérkou. Nie všetci sú týmto u nej doma nadšení a vidia v tom priam katastrofu

Zlomyseľníci u nás doma im ju zase prajú. Jednoducho si myslia, že aj Angláni  si musia vyskúšať to, čo mi tu zakúšame pomaly dva roky. 

Kariérna politička Trussová sa dočkala vrcholu svojej politickej dráhy. Po Brexite už nemá nárok na kreslo po Lajnovej a funkcia predsedu sveta zatiaľ našťastie nemáme zriadenú, i keď sa na tom intenzívne pracuje. Teraz si musíme len počkať, a držíme jej v tom palce, aby sa čo najskôr historicky znemožnila. Historické znemožňovanie našich politikov sa deje každý deň v priamom prenose, len oni sa v tom masochisticky vyžívajú, a preto nechcú odísť. Najskôr je to však tak, že si to vôbec neuvedomujú. No u Trussovej doma je zatiaľ iná politická kultúra. Hlavný problém je ale v tom, že historické znemožnenie našich politikov má nulové dôsledky pre okolitý svet, lenže v tomto prípade to môže byť katastrofa svetových rozmerov. Preto si musíme želať, aby historické znemožnenie tejto  anglickej sliepky prebehlo pre svet bezbolestne.

 

 

Vysvetlivky:

Na ilustračnom obrázku je sliepka plemena sussex

http://casopischovatel.sk/clanok/chovam_sasexky-287

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!