Hodinu po dvanástej – fejtón

Predseda parlamentu v TV relácii O päť minúť dvanásť sa spravodlivo rozčúlil:

„Ukrajina nemá čo hroziť, musím sa ohradiť, toto ma urazilo. Slovensko robí maximum pre Ukrajinu, dostali S-300, dostávajú materiál, dostávajú humanitnú pomoc, dostávajú pomoc tí ľudia, ktorí utekajú a oni si dovolia tú drzosť ešte nás kárať, že nás oni vypnú. Nech to skúsia, urobím všetko pre to, aby sme zastavili akúkoľvek pomoc Ukrajine. Toto ma tak nahnevalo, že ešte teraz mám z toho tlak,” povedal rozčúlený Kollár.“

Nie je to jeho prvé ľudu sympatické vystúpenie, z ktorého na druhý deň vytriezvie. Tento lev slovenského parlamentu sa podobá tomu českému: zareve a ľahne si.

Tŕne jeho prechádzajúcich populárnych vystúpení veľmi rýchlo vyšklbali jeho koaliční partneri.  V tomto prípade, to budú iní machri, čo ho naučia, ako treba zraziť opätky.

Napriek tomu, že  hodinu po dvanástej sa mu dostalo osvietenie a  práve vtedy nakrátko precitol, nezblbnutá časť  národa si  už  niekoľko týždňov uvedomuje, že sa vďaka jemu podobným rútime do priepasti, alebo už sme tam.  Konšpirátori  už vedia dávno prečo a koho to je zásluha.

Ak by bol na tento týždeň naplánovaný protivládny míting, myslel by som si, že týmto svojim revolučným vyhlásením  chce odradiť od účasti  zopár tých naivných, ktorí mu uveria, že nás ešte môže zachrániť.  Nezachráni!  Nepomôže ani to, keby  hneď všetci politici uvalili na seba autosankcie za blbosť,  zbalili sa a zaliezli, kde by už nikomu neškodili. Skaza je nezadržateľná a táto banda sa ešte bude vystatovať a ukájať tým, ako našu akú-takú prosperitu obetovali v mene pofidérnych európskych hodnôt, večnej slávy a blaha svojich chlebodarcov. Pritom si budú vzájomne blahoželať a udeľovať vyznamenania.

Je tu ešte malá nádej, ale to by musel Vladimír Vladimírovič spáchať harakiri a Biden vymenovať nového gosudara. No aj tak nemáme vyhrané, lebo môže kľudne v nestráženej chvíli vymenovať nového kráľa Ostrova zmijí.

Ostrov zmijí https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/618288-ukrajinci-ktori-mali-zahynut-na-hadom-ostrove-mozu-byt-nazive/

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!