Družba

Ďružba – fejtón

Nebojme sa, žiaden ropovod  s Rusmi nebudeme musieť stavať, žiadne subotníky nehrozia.  To  Lidl Bratislava s družobným podnikom Lidl Wiedeň  si budú z bratskej lásky „vymieňať“ tovar po uplynutí dátumu minimálnej trvanlivosti. Túto novinku, ktorej hlavným cieľom je aj zamedziť plýtvaniu potravinami: „Umožňuje zmena zákona o potravinách z dielne ministerstva pôdohospodárstva, ktorú v stredu schválila vláda. Rezort Samuela Vlčana (nominant OĽaNO) očakáva, že pomôže nielen obchodníkom dopredať zásoby, ale najmä životnému prostrediu“.

Reťazce však nie sú úplne spokojné, pretože tie volajú po úplnom zrušení tejto dôležitej informácie  na potravinách, tvrdia síce, že len pre určité druhy. Vieme ako to nakoniec skoční, inak by sme nemali už čias predreťazcových príslovie: „Podáš niekomu prst a on si zoberie celú ruku“. Čo nevidieť sa ukáže v praxi, ako to v prípade takýchto úľav dopadne. Mierotvorcovia z USA si s pravdepodobnosťou rovnou istote vyložia zmluvu spolu interpertačnou doložkou tak, že sú pánmi celého Slovenska. Ovládajú už média a cez bábkovú  vládu celé Slovensko. Stačí  svoje postavenie demonštrovať už len fyzickou prítomnosťou. Kto bol na vojne predsa vie, že o dobití územia môžeme hovoriť iba vtedy, keď tam vstúpi noha pešiaka.  Satelity a drony sa nepočítajú.

Aby dielo bolo bez chýb krásy. Ešte treba otráviť čas obyvateľstva, ktorá sa nedalo zaočkovať, nakoľko sa jedná o notorických kverulantov a určite budú robiť neskôr zase problémy. Ten kto sa nedal teraz zaočkovať, nedá sa ani v blízkej budúcnosti. Nie je zatiaľ šanca vytvoriť takú „vakcínu“, ktorá by eliminovala ideologických odporcov. Nevyšlo to ani teraz v podstatne jednoduchšom prípade, keď cieľom boli etnické čistky.

Spomenutá zmena zákona má vyplniť vzniknutú medzeru v depopulačných nástrojoch. Náhradníci sú pripravení a vďaka klimatickým zmenám by sa nemuseli v „tejto krajine“ ani zle cítiť. Nakoniec montážne haly sú klimatizované pre prípad, že  sa neuspokoja s dávkami v nezamestnanosti, ktoré veľkoryso pre nich určila EÚ.

Ja byť ale na mieste tejto vlády sa veľmi neteším. Domácu úlohu vyočkovať všetky vakcíny sa im do konca ich expiračnej doby zrejme nepodarí. Divím sa len jednej veci, prečo nepredĺžili rovnako lišiackym spôsobom exspiračnú dobu aj „protikovidových vakcín“, ako to urobili v prípade potravín v obchodných reťazcoch? Zrejme na to v zhone zabudli, alebo si mysleli, že motyka vystrelí.  Teraz im hrozí, že budú musieť za trest všetci: vláda, pandemická komisia, Krčméry a spol., po večeroch upravovať dátumy s exspiračnou dobou na etiketách. Neviem akú techniku pri tom využijú. Aby som im zase až tak nekrivdil. Bezpečnosť vakcín, najmä ich mikrobiologická čistota im stále leží na srdci. Toto budú zabezpečovať overenou metódou radiačnej sterilizácie, ktorú majú,  ako  vedľajší účinok iného ich projektu, zabezpečiť Rusi.

Vidíte nakoniec tu určitá kooperácia bude aj s nimi. Nebyť  Zmluvy o obrannej spolupráci s USA ani táto možnosť by tu nebola a naviac zadarmo.  Potom, že zmluva nič pozitívne neprinesie.

 

 

 

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!