Bielik vyšiel s farbou – fejtón

Po koordinovaných útokoch hradu a nájomného rozvracača všetkého na čo siahne exministra Mikloša, zaútočil na nášho premiéra v priamom prenose aj moderátor Ta3 Bielik:

„Moderátor bol k Matovičovi viac než osobný a vyčítal mu, pretože svoje problémy v koalícii riešia verejne a zaťažujú tak spoločnosť. Podľa moderátora tieto hádky vo vláde zaťažujú ľudí psychicky viac, ako to čo sa deje okolo nás. „Je potrebné takýmto spôsobom traumatizovať tú spoločnosť takýmto hádkami?“?

Bielik sa dlho tváril politicky neutrálne, i keď zaujatosť  voči Rusku musel demonštratívne hrdinsky potláčať1má na to rodinné dôvody,  no teraz zrejme dostal jasný pokyn, že treba prispieť k odstaveniu Matoviča. Aký môže byť dôvod? Až teraz? Veď za normálnych okolností, by sa on a jeho strana nemali dostať ani do parlamentu.  Pôsobenie  koalície pod jeho vedením je zbytočné komentovať. To, že liberáli by chceli vládnuť a dať nám v rámci toho  ďalšie lekcie z demokracie, nevidia len slepí.

Keď si však spomenieme na jeho prekvapivé vyhlásenia z minulosti, je tu jediná možnosť, že je vážne riziko, že sa chystá  verejne vyhlásiť niečo podobné ako: „Za naše problémy nie je zodpovedné OĽANO, ale …“, zabudne zaútočiť na Sulíka a bude pokračovať: „Američania, EÚ a NATO, lebo nezmyselne podporujú vojnu na Ukrajine…“ a v tejto svojej hviezdnej chvíli poukáže na domácich vojnových štváčov a prisluhovačov.

Takéto niečo sa nedá vyžehliť ani zaplátať.  V našich médiách sa úspešne dá urobiť z bielej čierna a naopak, no  Matoviča sa nikomu nepodari premaľovať aj keby rovno bol pritom v zvieracej kazajke. Preto bude nasledovať dlhá prechádza pani veľvyslankyne USA v záhrade prezidentského paláca. Výsledok sa určite dozvieme z rozhovoru Bielika v Ta3 s novým predsedom vlády.

POZNÁMKY
  • 1
    má na to rodinné dôvody

Pridajte Komentár

error: Content is protected !!